Survivor 2024: Το παραπάτημα του Τζέιμς και ο τραυματισμός στο κεφάλι - Διακόπτει τον αγώνα ο Λιανός
Media

Survivor 2024: Το παραπάτημα του Τζέιμς και ο τραυματισμός στο κεφάλι - Διακόπτει τον αγώνα ο Λιανός

Survivor 2024: Για τον τρίτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, θα ριχτούν στη μάχη απόψε 9/4, Μπλε και Κόκκινοι και όλοι θέλουν διακαώς τη νίκη.

Θυμίζουμε ότι το χθεσινό αγώνισμα ασυλίας ήταν απαιτητικό και υποψήφιος προς αποχώρηση από την κάλπη βγήκε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ο οποίος αποδέχτηκε πλήρως την επιλογή των συμπαικτών του καθώς παραδέχτηκε πως δεν έχει προσφέρει τη βοήθειά του.

Survivor 2024: O Θοδωρής Τουρκογεώργος υποψήφιος προς αποχώρηση

«Δεν με στενοχωρεί καθόλου. Δίκαιο αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι ότι το περίμενα γιατί τώρα τελευταία δεν βοηθώ καθόλου την ομάδα μου αγωνιστικά. Φέρνω λίγες νίκες, οπότε ήταν μία σωστή πράξη της ομάδας μου γιατί πρέπει να κοιτάμε και μελλοντικά, όπως λέμε συνέχεια. Ελπίζω από εδώ και πέρα να τη βοηθήσω και να μη χάσουμε άλλη ασυλία αυτήν την εβδομάδα», είπε ο ίδιος.

Ο Καραγκούνιας «καρφώνει» την Ασημίνα: «Τι Survivor κάνει; Αν δεν μπορείς να παίξεις, πας σπίτι σου»

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ που έχει ήδη κυκλοφορήσει, ο Τζέιμς Καφετζής παραπατάει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως, αυτό το παραπάτημα δεν είναι αυτό που σοκάρει τους παίκτες και την παραγωγή.

james.jpg

Λίγη ώρα μετά, ο Σταμάτης Ταλαδιανός, χτυπά το κεφάλι του και ο Γιώργος Λιανός διακόπτει το παιχνίδι, σφυρίζοντας, με τους παίκτες να «παγώνουν» μέχρι να δουν τι συνέβη.

stamatis.jpg

Στα πρώτα πλάνα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την παραγωγή, οι παίκτες δείχνουν να είναι ανήσυχοι με τον τραυματισμό του Σταμάτη, ωστόσο, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πολλά ακόμα, μέχρι τουλάχιστον να προβληθεί το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Θυμίζουμε ότι ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι ένας από τους παίκτες που έχουν συζητηθεί αρκετά φέτος ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές εκείνες που τον έχουμε δει να έρχεται σε αντιπαράθεση τόσο με συμπαίκτες του όσο και με παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Survivor 2024: Λύγισε η Ασημίνα: «Δεν θεωρώ ότι θα επανέλθω» - Οι σκέψεις για αποχώρηση

Survivor 2024: Αντέδρασε το twitter στο «θα φύγω» της Ασημίνας! Η «Μάρθα Βούρτση» και οι σαμπάνιες

Survivor 2024:Τα «πυρά» του Σταμάτη, η παραδοχή της Άιρα για την υποψηφιότητα & τα «καρφιά» των μπλε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved