Ηλέκτρα: Η Νεφέλη χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της
Media

Ηλέκτρα: Η Νεφέλη χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της

Ηλέκτρα: Στο σημερινό επεισόδιο 10/4, στους δρόμους της Αρσινόης δεν είναι συνηθισμένο να κυκλοφορούν άγνωστοι τέτοια εποχή.

Κι η ματιά του Χάρη αμέσως πιάνει το τσιράκι του Αχιλλέα. Αλλά γιατί καταλήγουν στο τμήμα; Ο Σωτήρης λέει στον Βρεττό πως αν μάθαινε ποτέ πως η Ηλέκτρα τον απατά, θα τη σκότωνε κι έπειτα θα αυτοκτονούσε. «Μείνε», ψιθυρίζει ο Παύλος στην Ηλέκτρα. «Μη μ’ αφήσεις ξανά ποτέ».

Όταν επιστρέφει η Ηλέκτρα στο σπίτι ο Σωτήρης τη ρωτάει πού ήταν. «Στον εραστή μου», του απαντά εκείνη. Η Δανάη πηγαίνει να δει τον Νικόλα και να του πει ευθέως τι πιστεύει για εκείνον. Το ίδιο και η Νεφέλη, αποφασίζει να μιλήσει ευθέως για το σημείωμα στον Παύλο, να τον ρωτήσει γιατί μετά από αυτό, την αποφεύγει. Αλλά εκείνος θα της πει πως το σημείωμα δεν ήταν για εκείνη. Μα τότε; Για ποια ήταν; «Για τη μαμά μου;», ψελλίζει η Νεφέλη και χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της.

ilektra-sotiris.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ηλέκτρα είδαμε...

Ο Μίμης ετοιμάζεται να μπουκάρει στο φωτογραφείο, αναζητώντας περισσότερα στοιχεία για την πυρκαγιά. Οι πρωτοβουλίες της Ουρανίας, όμως, ματαιώνουν τα σχέδιά του και φέρνουν στο φως νέα ευρήματα. Η Ουρανία αναγκάζεται να φύγει για την Αθήνα, παλεύοντας να αθωώσει τον Βασίλη.

Ο Παύλος αρχίζει και υποψιάζεται τον Φανούρη για το απειλητικό σημείωμα. Ο Βρεττός και η Δόμνα βρίσκονται σε νέο γύρο διαπραγματεύσεων. Κι ενώ η Δόμνα είναι έτοιμη για σύγκρουση, ο Βρεττός έχει ένα αίτημα που θα την αφήσει έκπληκτη. Όσο η Ηλέκτρα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, το τσιράκι του Αχιλλέα (Χρυσοβαλάντης Μουρίδης) καταφέρνει να εντοπίσει τον Παύλο στην Αρσινόη!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved