Η Μάγισσα: Η αλήθεια θα ξεχυθεί σαν χείμαρρος και θα τα ξεπλύνει όλα - Η ώρα της εκδίκησης έφτασε…
Media

Η Μάγισσα: Η αλήθεια θα ξεχυθεί σαν χείμαρρος και θα τα ξεπλύνει όλα - Η ώρα της εκδίκησης έφτασε…

Η Μάγισσα - Μια ανάσα πριν από το τέλος, η αλήθεια θα ξεχυθεί σαν χείμαρρος και θα τα ξεπλύνει όλα - Η ώρα της εκδίκησης έφτασε…

Η ώρα της μεγάλης μάχης για Λασκαραίους και Γερακάρηδες φθάνει.

Η Δαμιανή έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια και τις ενοχές της. Θα επιλέξει τον δρόμο της μετάνοιας ή της καταστροφής;

Η Θεοφανώ με τον Αντρέι πιάνονται στα δίχτυα της Κυπριανής, που είναι αποφασισμένη να φτάσει στον στόχο της, με κάθε κόστος…

Η Μάγισσα - Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Ρηνιώ εκμυστηρεύεται τις υποψίες της για τη Δαμιανή στον Μάρκο και τον Μιχαήλ, που δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την πιστέψουν, την ίδια ώρα που στον πύργο των Λασκαραίων ο Κανέλλος, που γνωρίζει πλέον όλα τα εγκλήματα της Δαμιανής, βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή, αλλά και για να ξεσκεπάσει τη γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα στη ζωή του.

Παράλληλα ο Τζανής, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το πραγματικό του πρόσωπο και το πόσο άπληστος είναι, προσπαθεί ν’ απαλλαγεί από την παρουσία των Γερακάρηδων και να εδραιώσει τη δική του κυριαρχία.

Μέχρι που ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει από τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον ανιψιό του: «Τώρα θα πάρεις το μάθημα που σου αξίζει. Νόμιζες ότι μπορείς να με ξεγελάσεις; Πιάστηκες σαν το ποντίκι, ξεροκέφαλε! Ηθελες να γίνεις και καπετάνιος και ξεγελάστηκες, ανόητε», του λέει και η ζωή τους κρέμονται από μια κλωστή.

Παράλληλα, η ώρα της αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού έρχεται, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος για να το αντιμετωπίσει.

Πρωταγωνιστούν οι: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved