Μελέτη για Αντωνά – Σοϊλέδη: Bλέπουμε τα κατάλοιπα μίας δημοσιότητας που στα καλά ήταν ευπρόσδεκτη!
Media

Μελέτη για Αντωνά – Σοϊλέδη: Bλέπουμε τα κατάλοιπα μίας δημοσιότητας που στα καλά ήταν ευπρόσδεκτη!

Η εκπομπή, Mega Καλημέρα σχολίασε τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, όπως και τις πρώτες αντιδράσεις του πρώην ζευγαριού.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Εδώ βλέπουμε τα κατάλοιπα μίας δημοσιότητας που στα καλά ήταν ευπρόσδεκτη. Δηλαδή δεν μπορεί στα ευχάριστα νέα να δίνεις συνεντεύξεις, να μιλάς για τον έρωτά σου, να τον περιμένεις σαν την Πηνελόπη να γυρίσει από το Survivor, να μιλάς για ημερομηνίας γάμου και να κάνεις πρόβες νυφικού… και τη στιγμή του χωρισμού να κάνεις ένα story στο Instagram και να λες: μπάστα»!

soiledis-antona1.jpg

Ο Θανάσης Πάτρας τόνισε: «Εγώ συμφωνώ με αυτό που λες αλλά δεν καταλαβαίνω… υπήρξε τελικά χωρισμός; Δεν είναι ξεκάθαρο»!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Ο Κώστας (Φραγκολιάς) πρέπει να είχε επικοινωνήσει με κάποιον για να είπε όσα είπε. Δεν μπορεί ένας φίλος σου να βγαίνει και να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά σου χωρίς την έγκρισή σου».

ANTONA.jpg

Η Ελεονώρα επεσήμανε στη συνέχεια: «Αυτό που όλοι πρέπει να έχουν συμμετοχή στο δράμα του άλλου δεν το καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω την αντίδραση του Άρη. Δεν είναι εύκολο, όταν κάτι σε αφορά και είναι δυσάρεστο. Είναι πιο εύκολο να μοιράζεσαι τη χαρά σου». Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς όμως όλα αυτά είναι αλληλένδετα».

Με τον Θανάση να τονίζει: «Ό,τι και να πει ο εμπλεκόμενος, αυτός που θέλει να σχολιάσει θα πει το δικό του. Μην πας πολύ μακριά, μείνε στα δικά σου. Πάντα πρέπει να υπάρχει πίσω από ένα παραμύθι δράκο».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved