Προξενιό: Η Χάδω υποψιάζεται Ιουλία και Γρηγόρη
Media

Προξενιό: Η Χάδω υποψιάζεται Ιουλία και Γρηγόρη

Προξενιό: Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα βαραίνει πάρα πολύ το κλίμα πού επικρατεί στον Τύρναβο και γίνεται η αφορμή για να επανασυνδεθεί -και μάλιστα με πολύ ισχυρούς δεσμούς- η οικογένεια της Στάσας.

Το γεγονός αυτό, που αρχικά αντιμετωπίζεται θετικά από τον Γιωργίκη, αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται βραχνάς γι’ αυτόν.

Το προξενιό της Ιουλίας - Ο Στασινόπουλος ανακρίνει την Ιουλία για το φόνο του Γιωργίκη

0 άντρας θεωρεί ότι η Ιουλία είναι κτήμα του και πρέπει να ασχολείται μόνο μαζί του, ενώ εκείνη έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της στον αδελφό της.

proxenio.jpg

Παράλληλα, όμως, η ίδια παλεύει να ισορροπήσει μεταξύ των υποχρεώσεών της ως συζύγου, μάνας, κόρης αλλά και αδελφής. Από την άλλη, η επαγγελματική υποχρέωση που έχει αναλάβει ο Γρηγόρης απέναντι στον Γιωργίκη φέρνει-για άλλη μια φορά κοντά τους δύο πρώην εραστές. Η παράξενη σχέση τους και η αντιφατική συμπεριφορά τους, ειδικά μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο νεκροταφείο Τυρνάβου, κάνουν εντύπωση στη Χάδω.

proxenio-ioulias-giorgikis.jpg

Έτσι, η γυναίκα προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει ανάμεσά τους, έχοντας και έναν σύμμαχο στο πλευρό της, και αυτός δεν είναι άλλος από τη Δέσπω. Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες με τη βοήθεια του εργοδότη της, του Αλκή, που είναι πρόθυμος να της συμπαρασταθεί

Πηγή mytv

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης παντρεύεται την ίδια ώρα που η Ιουλία γεννά την κόρη του

Προξενιό: Ο Ρήγας κινδυνεύει – Τραυματίζει θανάσιμα τον Στράτο

Το προξενιό της Ιουλίας - Ο Στράτος Ραζίνης δραπετεύει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved