Παραλία: Δολοφονική επίθεση κατά του Λοΐζου
Media

Παραλία: Δολοφονική επίθεση κατά του Λοΐζου

Παραλία: 0 Νικήτας εξαφανίζεται, αναστατώνοντας όλο το χωριό, ενώ ο παπα-Νικόλας παραδίδεται στην Αστυνομία, καθώς δεν μπορεί να αντέξει τις τύψεις που νιώθει γνωρίζοντας τον δολοφόνο της Ρηνιώς.

Εν τω μεταξύ, κάποιος προσπαθεί να σκοτώσει τον Λοίζο, γεγονός που σοκάρει την Ελένη και τον Τόμι...

Παραλία: Ο Δημητρός εμφανίζεται συνοδευόμενος από τη Μαίρη στα Μάταλα

H-PARALIA-EPEISODIO-121-3.jpg

Η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες δυνάμεις του χωριού κλιμακώνεται, καθώς η Ελένη με τον Λοΐζο έρχονται σε άμεση αντιπαράθεση με τη Μαρία και το κοινόβιο των χίπηδων. 0 κοινοτάρχης βρίσκεται στο στόχαστρο μιας δολοφονικής απόπειρας εναντίον του, καθώς κάποιος βάζει βόμβα στο κατώφλι του σπιτιού του. Ο Λοΐζος διασώζεται από την επίθεση εις βάρος του και βρίσκεται καταβεβλημένος στο νοσοκομείο. Εκεί δέχεται την επίσκεψη των δύο πιο κοντινών του ανθρώπων, της Ελένης και του Τόμι, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι. Οι υποψίες σχετικά με το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του κοινοτάρχη βαραίνουν τον Διονύση. 0 Λοΐζος, τρομοκρατημένος από την επίθεση, αποφασίζει να ζήσει ελεύθερος

H-PARALIA-EPEISODIO-105-5.jpg

Μάλιστα, ζητάει από τον Καραχόλιο να συντάξει εκ μέρους του την επιστολή παραίτησής του από το πολιτικό του αξίωμα. Αυτή η απόφαση βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετη την Ελένη, η οποία παίρνει αμέσως την κατάσταση στα χέρια της.

Πηγή mytv

Παραλία: Η νέα απόρριψη της Τες οδηγεί σε απόγνωση τον Γράντο

H παραλία: Ο Διονύσης θέλει να σκοτώσει τον Καραχάλιο

Η Παραλία: Πήρε το πράσινο φως για του χρόνου! Ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved