Πανθέοι: Κίτσος και Μάρμω ετοιμάζονται να φύγουν στο εξωτερικό

Οι Πανθέοι 

Media

Πανθέοι: Κίτσος και Μάρμω ετοιμάζονται να φύγουν στο εξωτερικό

Πανθέοι: Ο Λουκάς λέει στον Ανδρέα πως γνωρίζει ότι βρέθηκε την προηγούμενη μέρα με τη Σοφία και πιστεύει ότι αυτό είναι λάθος.

Συγκεκριμένα, του τονίζει πως θα έπρεπε να κρατήσει τις αποστάσεις του από εκείνη γιατί, αν συνεχίσει, τότε η Σοφία θα ενδώσει, αφού ακόμα τον αγαπάει.

Oι Πανθέοι: O Ανδρέας ζητά παρηγοριά από την Σοφία

Παράλληλα, ο Κίτσος και η Μάρμω δέχονται τους νέους όρους της Χρυσοστόμης, η οποία έχει αποφασίσει να τους βοηθήσει να φύγουν μακριά από τον Ανδρέα.

pantheoi.jpg

Μάλιστα, ο Γαλάτης δεσμεύεται να βοηθήσει τον Κίτσο στη νέα του ζωή, προσφέροντάς του χρήματα αλλά κυρίως στέγη στο εξωτερικό, όπου πρόκειται να διαφύγει μαζί με τη Μάρμω. Η Δέσποινα, τώρα, βρίσκεται με τον Σολδάτο και αναγκάζεται να παραδεχτεί πως τρέφει ακόμα αισθήματα για τον Γαλάτη. Από την άλλη, ο Στάθης και η Αλέκα με κουμπάρους τη Διάνα και τον Γαζή φτάνουν σε ένα απομακρυσμένο εκκλησάκι, έτοιμοι να παντρευτούν. Όμως, ο Βαλλίδης μαθαίνει τα σχέδια της κόρης του και προσπαθεί να αποτρέψει αυτόν τον γάμο. Την ίδια ώρα, η Πέλλα ακούει κρυφά τον Παντελή να αναφέρει τη Ματούλα στον Τέλη και αμέσως ζητάει εξηγήσεις από αυτόν.

1710937464436-430153683-f8be902c-pantheoi.jpg

Η δικαιολογία που επικαλείται ο Τέλης για να κρύψει τη σχέση που έχει με τους αντικαθεστωτικούς και την προσπάθειά τους να βοηθήσουν τη Ματούλα να αποδράσει, όχι μόνο δεν πείθει την Πέλλα, αλλά την κάνει να χάσει τελείως την εμπιστοσύνη που είχε αρχίσει να χτίζει ξανά μαζί του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μεταξάς ενημερώνει τον Ανδρέα πως ο πόλεμος πια χτυπάει για τα καλά την πόρτα και της Ελλάδας...

Πηγή mytv

Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας απαιτεί από τη Μάρμω να παραδεχθεί τη σχέση της με τον Κίτσο

Οι Πανθέοι: Η Χρυσοστόμη ζητάει από τη Δέσποινα να κρατήσει τον Κίτσο μακριά από τη Μάρμω

Πανθέοι: Σοκ για Μάρμω και Κίτσο! Η Χρυσοστόμη απαιτεί την αλήθεια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved