Ηλέκτρα: Ένας Άγγλος γιατρός λέει ότι ίσως ο Νικόλας να έχει ελπίδες να ξαναπερπατήσει
Media

Ηλέκτρα: Ένας Άγγλος γιατρός λέει ότι ίσως ο Νικόλας να έχει ελπίδες να ξαναπερπατήσει

Ηλέκτρα: Στο σημερινό επεισόδιο 11/4, η μικρή κόρη της Ηλέκτρας καταλαβαίνει ότι το ερωτικό ραβασάκι του Παύλου προοριζόταν για τη μαμά της και τον πιέζει να πει την αλήθεια.

Τι θα απαντήσει ο σοκαρισμένος Παύλος; Ένας Άγγλος γιατρός λέει ότι ίσως ο Νικόλας να έχει ελπίδες να ξαναπερπατήσει. Χρειάζονται, όμως, πολλά χρήματα τα οποία δεν διαθέτει ούτε αυτός ούτε η Τιτίκα, αφού ο Βρεττός τον αποκλήρωσε.

Τελικά ο Βρεττός πείθεται να πληρώσει την εγχείρηση, αλλά υπό έναν πολύ σκληρό όρο! Η Ηλέκτρα συνεχίζει να φοβάται για τη ζωή του Παύλου. Του λέει ότι για να μείνει ζωντανός, πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Η ένταση τούς κάνει να φιληθούν παθιασμένα.

Η Νεφέλη όμως, πηγαίνει να συζητήσει ξανά με τον Παύλο για το ερωτικό ραβασάκι. Πλησιάζει στο παράθυρο από το καμαράκι, ενώ ο Παύλος με τη μητέρα της κάνουν έρωτα! Η απόδραση ξεκινά. Μέσα στον πανικό, ένας φρουρός βρίσκει τον Βασίλη. Πέφτουν πυροβολισμοί. Αίμα! Ποιανού; Τι συνέβη; Είναι καλά ο Βασίλης;

ilektra-sotiris.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ηλέκτρα είδαμε...

Στους δρόμους της Αρσινόης δεν είναι συνηθισμένο να κυκλοφορούν άγνωστοι τέτοια εποχή. Κι η ματιά του Χάρη αμέσως πιάνει το τσιράκι του Αχιλλέα. Αλλά γιατί καταλήγουν στο τμήμα; Ο Σωτήρης λέει στον Βρεττό πως αν μάθαινε ποτέ πως η Ηλέκτρα τον απατά, θα τη σκότωνε κι έπειτα θα αυτοκτονούσε.

«Μείνε», ψιθυρίζει ο Παύλος στην Ηλέκτρα. «Μη μ’ αφήσεις ξανά ποτέ». Όταν επιστρέφει η Ηλέκτρα στο σπίτι ο Σωτήρης τη ρωτάει πού ήταν. «Στον εραστή μου», του απαντά εκείνη. Η Δανάη πηγαίνει να δει τον Νικόλα και να του πει ευθέως τι πιστεύει για εκείνον.

Το ίδιο και η Νεφέλη, αποφασίζει να μιλήσει ευθέως για το σημείωμα στον Παύλο, να τον ρωτήσει γιατί μετά από αυτό, την αποφεύγει. Αλλά εκείνος θα της πει πως το σημείωμα δεν ήταν για εκείνη. Μα τότε; Για ποια ήταν; «Για τη μαμά μου;», ψελλίζει η Νεφέλη και χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved