Φελίσια Τσαλαπάτη: «Για να με δείτε, θα πρέπει να με προτείνουν και να ξέρω τον ρόλο μου»
Media

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Για να με δείτε, θα πρέπει να με προτείνουν και να ξέρω τον ρόλο μου»

 Η Φελίσια Τσαλαπάτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast@star για τις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Παπαδόπουλο κα τη σύζυγό του, Γαλάτεια Βασιλειάδη να παρουσιάζουν καλοκαιρινό μαγκαζίνο στο Open και τα τηλεοπτικά σχέδιά της.

Αρχικά είπε: «Από εσένα το ακούω, το έχω συνηθίσει. Τους συμπαθώ πολύ. Έχουμε συνηθίσει τα ζευγάρια στην παρουσίαση, το νέο μοντέλο. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλοί γιατί ανεβάζουν την προσωπική τους ζωή στα social, τους παρακολουθώ και έχουν πολύ ωραία χημεία. Για να με δείτε σε αυτό το πρωινό, πρέπει να με προτείνουν πρώτα και πρέπει να ξέρεις τι θα κάνεις, τι δεν θα κάνεις, ποιοι θα είναι και ποιος θα είναι ο ρόλος σου».

Φελίσια Τσαλαπάτη: Οι συζητήσεις με την εκπομπή της Μαγγίρα & ο λόγος που δεν έκανε δοκιμαστικό

tsalapati7.jpg

Και τόνισε: «Δεν νομίζω ότι θα είναι ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα. Αν ήταν, δεν θα γινόταν σχήμα. Το περσινό, όπως και το φετινό αν γίνει, είναι στοιχήματα. Πάνε στην επικαιρότητα στο J2US, όπως πέρυσι εμείς και φέτος τα παιδιά, οπότε πάμε σε κάτι πιο φρέσκο και επίκαιρο και το δοκιμάζουμε. Να δούμε τους περσινούς με τους φετινούς το θεωρώ δύσκολα γενικότερα. Η μόνη σύγκριση μπορεί να είναι για τα νούμερα».

Διαβάστε επίσης:

Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν αγχώνομαι να βρω δουλειά, είμαι ευγνώμων που έχω το δικαίωμα της επιλογής»

Φελίσια Τσαλαπάτη: «Δεν έχω βλέψεις να είμαι η κεντρική παρουσιάστρια»

Φελίσια Τσαλαπάτη: Μιλά πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού: «Είμαι καλά, είχαμε 7 ανάδρομους...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved