Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια με τον Άγγελο Λάτσιο - «Βρε τι έπαθα που δεν είχα χαρτί!»
Media

Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια με τον Άγγελο Λάτσιο - «Βρε τι έπαθα που δεν είχα χαρτί!»

Ελένη: Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Ηρώ για τον γιο της, χθες 10/4 στο Στούντιο 4 που μίλησε για τη διαδικασία που χρειάστηκε να κάνει για να βγάλει διαβατήριο, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε μία προσωπική της ιστορία.

Θυμίζουμε ότι η Ηρώ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Για να γίνω σαφής, έπρεπε να συμβεί εδώ και χρόνια αλλά χρειάζεται να λειτουργήσει και εκπαιδευτικά αυτό το πράγμα. Οι κοινωνίες δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη… Οι κοινωνίες αλλάζουν μέσα από την καθημερινότητα, μέσα από όλους εμάς που κάνουμε τις επιλογές που κάνουμε και τις στηρίζουμε με θάρρος και υπευθυνότητα.

Δεν χρειάζεται μόνο θάρρος, χρειάζεται να είσαι και υπεύθυνος, να καταλαβαίνεις τι ευθύνη αναλαμβάνεις με αυτά που λες και κάνεις… Δε θα κρίνω κανέναν, δε θύμωσα καθόλου με όσους έλεγαν ότι τα παιδιά χρειάζονται και τους δυο γονείς. Κρίνω τα πράγματα λίγο πιο κοινωνιολογικά από αυτό που φαίνονται ότι είναι σαν πρώτη εικόνα…. Οι άνθρωποι χρειάζονται εκπαίδευση για να καταλάβουν… Νομίζω ότι ήταν άνευ λόγου η φασαρία που έγινε. Ο γιος μου με χρειάζεται γιατί δεν είναι αυτόνομος οικονομικά και κάνουμε και πάρα πολλές συζητήσεις μαζί… έχουμε μια ωραία σχέση, δεν είμαστε φίλοι, είμαι η μαμά του. Είναι ξεκαθαρισμένο αυτό… Δε θυμώνει όταν μιλάω γι΄ αυτόν αλλά δε του αρέσει η δημοσιότητα… Έχουμε συμφωνήσει σε αυτό γι’ αυτό και δεν τον εκθέτω…».

Ηρώ: «Το λέω πρώτη φορά. Χρειάστηκε να προστατεύσω τον Γιώργο. Ερχόταν σπίτι με κλάματα»

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα 114/4, όταν ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, ήταν 5 ετών, είχαν ταξιδέψει μαζί στην Αγγλία και δεν μπορούσε να αποδείξει ότι ήταν δικός της γιος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα.

«Αντιμετώπισα το ίδιο πηγαίνοντας σε ξένη χώρα, όταν είχα τον γιο μου πέντε χρονών. Και μιλάω για την Αγγλία, εκεί είχαμε πάει, για δουλειά, είχα το παιδί μαζί μου. Το τι πέρασα που δεν είχα μαζί μου χαρτί που να λέει ότι αυτό το παιδί είναι δικό μου… Γιατί εγώ Μενεγάκη, αυτός Λάτσιος…», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

Καινούργιου: Η ερώτηση στον Γκουντάρα που τον αιφνιδίασε: «Σου έχει κάνει πρόταση η Ελένη Μενεγάκη;»

«Βρε τι έπαθα, να λέω “ρωτήστε όποιον περνάει, τόσοι Έλληνες είναι, ρωτήστε αν είναι το παιδί μου αυτό”. Με τα πολλά, ευτυχώς ασχολήθηκε η διαφημιστική που με συνόδευε και λύθηκε το θέμα. Δεν με άφηναν να μπω στη χώρα. Έλεγαν “πού το πας το παιδί; Έχει χαρτί ότι το παιδί είναι δικό σου;”».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Πήγε κομμωτήριο και αυτή την αλλαγή έκανε στα μαλλιά της

Μενεγάκη: Η αντίδρασή της on camera όταν ρεπόρερ της πρόσφερε μαργαρίτες

Μενεγάκη: Ενθουσιασμένη με την καλεσμένη της: «Είσαι πολύ ωραίο τυπάκι και ξεχωριστό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved