Ηλέκτρα: Ο Νικόλας προετοιμάζεται για τη μεγάλη εγχείρηση και ζητάει από την Φιλιώ να τον ξεγράψει
Media

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας προετοιμάζεται για τη μεγάλη εγχείρηση και ζητάει από την Φιλιώ να τον ξεγράψει

Ηλέκτρα: Στο σημερινό επεισόδιο 12/4, ο Νικόλας, ενώ προετοιμάζεται για τη μεγάλη εγχείρηση, ζητάει από την Φιλιώ να τον ξεγράψει.

Ο Βρεττός έρχεται απροειδοποίητα στο σπίτι της Ηλέκτρας, αποφασισμένος να την εκβιάσει. Η συζήτηση μεταξύ τους όμως, δεν εξελίσσεται όπως περίμενε. Η Δόμνα και ο Στέργιος συναντούν τυχαία τον Γκίκα στο γραφείο του Νάσου, τι ζητάει εκεί; Οι πληροφορίες για τις κινήσεις του Παύλου φτάνουν στα χέρια του Αχιλλέα.

Ο Αχιλλέας ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή του. Η απόφαση της Ηλέκτρας να προχωρήσει με την αίτηση διαζυγίου, στέλνει τον Σωτήρη στα άκρα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Χάρης ζητά προσωπική συνάντηση με τον Βρεττό, αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει στα ίσια.

ilektra-o-vrettos-apoklironei-ton-sotiri-ti-tha-doyme-tin-deytera.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ηλέκτρα είδαμε...

Η μικρή κόρη της Ηλέκτρας καταλαβαίνει ότι το ερωτικό ραβασάκι του Παύλου προοριζόταν για τη μαμά της και τον πιέζει να πει την αλήθεια. Τι θα απαντήσει ο σοκαρισμένος Παύλος; Ένας Άγγλος γιατρός λέει ότι ίσως ο Νικόλας να έχει ελπίδες να ξαναπερπατήσει.

Χρειάζονται, όμως, πολλά χρήματα τα οποία δεν διαθέτει ούτε αυτός ούτε η Τιτίκα, αφού ο Βρεττός τον αποκλήρωσε. Τελικά ο Βρεττός πείθεται να πληρώσει την εγχείρηση, αλλά υπό έναν πολύ σκληρό όρο! Η Ηλέκτρα συνεχίζει να φοβάται για τη ζωή του Παύλου. Του λέει ότι για να μείνει ζωντανός, πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Η ένταση τούς κάνει να φιληθούν παθιασμένα. Η Νεφέλη όμως, πηγαίνει να συζητήσει ξανά με τον Παύλο για το ερωτικό ραβασάκι. Πλησιάζει στο παράθυρο από το καμαράκι, ενώ ο Παύλος με τη μητέρα της κάνουν έρωτα! Η απόδραση ξεκινά. Μέσα στον πανικό, ένας φρουρός βρίσκει τον Βασίλη. Πέφτουν πυροβολισμοί. Αίμα! Ποιανού; Τι συνέβη; Είναι καλά ο Βασίλης;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved