Ναυάγιο: Η Πολυξένη μαθαίνει πως ο Δημήτρης είναι… φονιάς
Media

Ναυάγιο: Η Πολυξένη μαθαίνει πως ο Δημήτρης είναι… φονιάς

Ναυάγιο: Ο Άγγελος μαθαίνει ποιος έκλεψε τις φόρμουλες από την Ειρήνη. Ο Παντελίδης οδηγεί τον Ξενάτο στον θάνατο και τώρα ένας νέος δικηγόρος αναλαμβάνει την υπόθεση του «Φοίνιξ».

Ο Όθωνας διεκδικεί τη Λίνα και έχει ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό του. Ο Άγγελος λέει στην Πολυξένη πως ο Δημήτρης είναι δολοφόνος.

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις του Ιπποκράτη

navagio-agelos.jpg

Η Ειρήνη γνωρίζει τον πατέρα του πραγματικού Αντώνη και προσπαθεί να αποδεχτεί την αλήθεια. Ταυτόχρονα, ο Πέτρος κάνει προσπάθειες να την πείσει πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος. Στο μεταξύ, ο Παύλος ανακαλύπτει ενα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Παντελίδη και εκείνος με τη σειρά του αποφασίζει να τελειώνει μια και καλή μαζί του. Δίνει εντολή να του κόψουν τα φρένα, αλλά για κακή του τύχη το σχέδιό του κρυφακούει η Αλίκη, που τρέχει να τον προειδοποιήσει για την απόπειρα δολοφονίας που ετοιμάζουν εναντίον του. Έντρομη όμως μαθαίνει ότι ο Παύλος έχει φύγει με το αυτοκίνητό του, μαζί με τον Γιώργη. Την ίδια στιγμή, η Βάσω ετοιμάζεται για τον αρραβώνα της, ενώ ο Άγγελος μαζεύει το κουράγιο του για να καταφέρει να πάει. Λίγο πριν ξεκινήσει, όμως, μαθαίνει πως ο Δημήτρης συνεργάζεται με τον Βασιλείου. Είναι αυτή η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για τον Άγγελο!

nauagio.jpg

Αυτό που δεν ξέρει κανένας τους είναι ότι στον αρραβώνα είναι καλεσμένος και ο Οθωνας, ο ανιψιός και μοναδικός κληρονόμος του εφοπλιστή Αργυρή Βασιλείου. Είναι η μεγάλη αδυναμία του θείου του, ο οποίος θέλει να τον δει να ’’ αναλαμβάνει κάποτε τον όμιλό του. Ο Όθωνας γνωρίζει πως ο θείος του δεν είναι «άγιος», αλλά έχει άγνοια όλων των σκοτεινών μεθόδων που χρησιμοποιεί ο Παντελίδης για να τον βγάλει καθαρό. Γοητευτικός, με αέρα και γνωριμίες στον κόσμο του θεάτρου, έχει τη θέληση να κάνει θυσίες για να έχει τη Λίνα. Ο Οθωνας εντυπωσιάζεται από εκείνη και επιθυμεί να την κατακτήσει και να την κάνει γυναίκα του, γεγονός που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Παντελίδη και του Γιαννακάκη, γι' αυτό και εκείνοι θα ενορχηστρώσουν το προξενιό του Οθωνα με τη Λίνα.

to-navagio.jpgΗ Ειρήνη μαθαίνει κάτι που δεν φανταζόταν για τον Ιπποκράτη, ενώ η Λίνα μαθαίνει από τον Μιχάλη ότι ο Άγγελος ήταν στο καφέ με μια άλλη γυναίκα. Παράλληλα, η Βάσω ξεσπάει όταν ακούει ότι ο Άγγελος πιθανόν την παράτησε για κάποια άλλη. Στο μεταξύ, ο Γιώργης ζητάει από τους ναυαγούς να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Η εύρεση νέου δικηγόρου όμως αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Την ίδια ώρα, ο Άγγελος ανακαλύπτει τη διεύθυνση του ανθρώπου που έκλεψε τις φόρμουλες από την Ειρήνη με εντολή του Ιπποκράτη.
Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μάκης μαθαίνει ποιος είναι ο Οθωνας, ενώ η Ειρήνη ακούει με τρόμο τα σχέδια του Ιπποκράτη για την εικόνα του Αγίου Νικολάου. Η Πολυξένη πηγαίνει στην αυλή να ζητήσει τον λόγο από τον Άγγελο και αυτός της αποκαλύπτει την αλήθεια, ότι είναι παντρεμένη με έναν δολοφόνο! Και ενώ ο Πέτρος είναι έτοιμος να αποδείξει στην Ειρήνη πόσο σατανικός είναι ο Ιπποκράτης, ένας μυστηριώδης άντρας κάνει την εμφάνισή του στη δουλειά του Μιχάλη. Είναι ο δικηγόρος Δημοσθένης Καλλέργης

Πηγή Τηλέραμα

Ναυάγιο - Παντούση: Το spoiler για την πιο δυνατή σκηνή που έρχεται: «Η Ειρήνη σοκάρεται…»

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος έντρομος συνειδητοποιεί ότι ο Στελής έχει έρθει στην Κρήτη μαζί με την Ειρήνη

Ναυάγιο: Το ύπουλο σχέδιο του Ιπποκράτη - Ναρκώνει την Ειρήνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved