Η Γη της Ελιάς: «Λύγισε» το Twitter στη σκηνή της αναγνώρισης του πτώματος του Φίλιππου από τη Χάιδω
Media

Η Γη της Ελιάς: «Λύγισε» το Twitter στη σκηνή της αναγνώρισης του πτώματος του Φίλιππου από τη Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Απόψε (12/4) είδαμε μία από τις συγκλονιστικότερες σκηνές της σειράς με την αναγνώριση του πτώματος του Φίλιππου από τη μητέρα του Χάιδω. 

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...

gi-tis-elias-1.jpg

Ο Τζον ανακοίνωσε στην Αθηνά ότι γύρισε στη Μάνη για να μείνει μαζί της και ότι σκόπευε να την παντρευτεί.

Η Φιλιώ, ωστόσο, δεν χάρηκε με αυτή την εξέλιξη. Ο Λυκούργος κι ο Στάθης προσπάθησαν να παρηγορήσουν τη Βασιλική και τη Χάιδω, τροφοδοτώντας τις με ελπίδες.

Η Αντωνία με την Αλκμήνη πιάστηκαν για μία ακόμη φορά στα χέρια και ο Κωνσταντίνος τις συμβούλευσε να φύγουν από το χωριό όσο ήταν καιρός.

Όπως είδαμε, ο εθισμός του Μάνου στις αμφεταμίνες μεγαλώνει. Το Λιμενικό ειδοποίησε τον Κουράκο πως είχε βρεθεί πτώμα νεαρού άνδρα σε βραχονησίδα κι ο αστυνόμος αναγκάστηκε να καλέσει την οικογένεια Στεφανέα για αναγνώριση.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν πραγματικά συγκλονιστικές! Η σκηνή κατά την οποία η Χάιδω μαζί με τον Λυκούργο φτάνουν στο νεκροτομείο και αντικρίζουν το άψυχο σώμα του Φίλιππου ήταν πραγματικά συγκλονιστική και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Κάτι που αποτυπώθηκε και στα μηνύματα των τηλεθεατών στο Twitter, οι οποίοι και αποθέωσαν συγχρόνως τις ερμηνείες του Γιώργου Παρτσαλάκη και της Στέλλας Φυρογένη.

gi-tis-elias-2.jpg

Δείτε παρακάτω τη συγκεκριμένη συγκλονιστική σκηνή:

Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets που σχολίασαν την παραπάνω συγκλονιστική σκηνή του αποψινού επεισοδίου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved