Μαγγίρα για χωρισμό Αντωνά-Σοϊλέδη: «Με στενοχωρεί. Η Μαρία στήριξε τον Άρη & της έκανε κακό...»

NDPPHOTO & Instagram / betty_maggira

Media

Μαγγίρα για χωρισμό Αντωνά-Σοϊλέδη: «Με στενοχωρεί. Η Μαρία στήριξε τον Άρη & της έκανε κακό...»

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε τον χωρισμό της πρώην συνεργάτιδάς της, Μαρίας Αντωνά, από τον Άρη Σοϊλέδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «I Love Σου Κου».

Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα η οποία είχε συνεργαστεί με την Μαρία Αντωνά επί δύο χρόνια στο ΟΡΕΝ δήλωσε για τον μεγάλο χωρισμό:

Σοϊλέδης-Αντωνά: Τα 7 χρόνια σχέσης (& όχι φαγούρας),οι αναβολές του γάμου & η κρίση στον έρωτά τους

«Είναι σίγουρα στενάχωρο, γιατί ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Πήγαιναν για γάμο, συνέχεια κάτι γινόταν και πήγαινε από αναβολή σε αναβολή. Τους έφερνε και σε δύσκολη θέση όλο αυτό, επειδή πήρε διάσταση με το μονόπετρο, τους κουμπάρους, ψάχναμε το νυφικό δύο χρόνια στο πρωινό στο ΟΡΕΝ».

«Εμένα αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι η Μαρία στήριξε πάρα πολύ τον Άρη. Βγήκε μπροστά, βαλλόταν επειδή ήταν σε ένα παιχνίδι με φανατικούς οπαδούς και φίλους, είχαν ακουστεί διάφορα και εκείνη τον υποστήριξε. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις της έκανε κακό αυτό. Έκανε και σε εμάς κακό αυτό, γιατί μας έβριζαν που τον στηρίζουμε. Το έζησα δύο χρόνια με τη Μαρία», ανέφερε η παρουσιάστρια του «I Love Σου Κου».

soiledis-antona-(1).jpg

Αντωνά-Σοϊλέδης

«Ήταν πάρα πολύ άβολο για εκείνη να είναι καθημερινά μπροστά στον τηλεοπτικό φακό και να πρέπει να λογοδοτεί, να απαντά – που δεν είχε και υποχρέωση – αλλά την έπνιγε όλο αυτό. Πέρασε πολύ δύσκολα το Μαράκι όλο εκείνο το διάστημα», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Της έκανε κακό όλο αυτό. Γι’ αυτό και ίσως φέτος στο Survivor έδειξε ένα άλλο πρόσωπο, μακριά από τις ίντριγκες και τις εντάσεις. Αυτά τα ακραία που είπε ότι ακούστηκαν, βέβαια, εμένα δεν μου ακούστηκαν ακραία. Εμείς της στέλνουμε τα φιλιά μας», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved