Το «I Love Σου Κου» αποκαλύπτει: «Δεν έχουν τσακωθεί! Η Αντωνά & ο Σοϊλέδης μένουν ακόμα μαζί»
Media

Το «I Love Σου Κου» αποκαλύπτει: «Δεν έχουν τσακωθεί! Η Αντωνά & ο Σοϊλέδης μένουν ακόμα μαζί»

Η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα του I Love Σου Κου σχολίασε τον μεγάλο χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη. 

Συγκεκριμένα, συνεργάτης της Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε on air πως βγήκε με την Μαρία Αντωνά και συζήτησαν σχετικά με τον χωρισμό και το σπίτι, το οποίο απ' ό,τι φαίνεται ακόμα μοιράζονται.

Σοϊλέδης-Αντωνά: Τα 7 χρόνια σχέσης (& όχι φαγούρας),οι αναβολές του γάμου & η κρίση στον έρωτά τους

antona.jpg

«Εγώ είδα και τη Μαρία προχθές. Βγήκαμε, μιλήσαμε. Όλοι έχουμε μιλήσει μαζί της. Χρειάζονται χρόνο. Είναι σε μια πολύ ιδιαίτερη ευάλωτη θέση. Όταν έχεις στηρίξει κάπως όλη σου τη ζωή σε έναν άνθρωπο… Δεν μένουν χώρια τα παιδιά. Ένα σπίτι έχουν, το μοιράζονται. Το ίδιο σπίτι έχουν ακόμα. Είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Δεν είναι ότι έχουν τσακωθεί. Τα παιδιά αγαπιούνται πάρα πολύ και αυτό είναι που πονάει… Δε θέλουν να εκτεθούν παραπάνω από αυτό που αντέχει αυτή τη στιγμή η ψυχή τους… Η Μαρία θέλει να εστιάσει στα επαγγελματικά της, να ρίξει εκεί όλο το βάρος».

Το σχόλιο της Μπέττυ Μαγγίρα για τον χωρισμό:

«Είναι σίγουρα στενάχωρο. Ήταν ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο. Ήταν επτά χρόνια μαζί, πηγαίνανε για γάμο, προσπαθούσαν να τον οργανώσουν, όλο κάτι γινόταν και πήγαινε από αναβολή σε αναβολή… Αυτό που με στενοχωρεί εμένα ιδιαίτερα πολύ είναι ότι η Μαρία στήριξε πάρα πολύ τον Άρη. Βγήκε μπροστά αντρίκια. Στο Open επειδή βαλλόταν επειδή ήταν σε ένα παιχνίδι, είχαν ακουστεί διάφορα.

Η Μαρία πολύ σωστά βγήκε και τον υποστήριζε όσο ήταν στο παιχνίδι, πράγμα που σε πάρα πολλές περιπτώσεις της έκανε κακό. Εδώ έκανε κακό σε εμάς… Ήταν πάρα πολύ άβολο γι’ αυτήν να ακούγονται πράγματα κι εκείνη να είναι κάθε μέρα μπροστά σε έναν φακό και να πρέπει να βγαίνει να απαντά» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved