Γωγώ Δελογιάννη: Από τη νομική στην κουζίνα - «Αυτή είναι η αλήθεια μου...»
Media

Γωγώ Δελογιάννη: Από τη νομική στην κουζίνα - «Αυτή είναι η αλήθεια μου...»

Στην εκπομπή ERT Backstage, βρέθηκε η Γωγώ Δελογιάννη το απόγευμα του Σαββάτου 13/4 και μίλησε για την πρώτη της εμπειρία ως μαγείρισσα σε κουζίνα.

«Δεν είμαι ηλίθια κατά κύριο λόγο. Είναι σημαντικό τη σήμερον ημέρα να μην βρεις ηλίθιους. Πιστεύω ότι τυχαίνει κάποιες φάτσες να είναι πιο αγαπητές. Δεν το προσπαθώ καθόλου που κάποιες φορές λέω ότι θα με δει κανείς και θα με μουντζώνει. Η φράση που είπα είναι ελιτίστικη αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου.

Γωγώ Δελογιάννη: «Όταν ήμουν στον Άλλο Άνθρωπο άρχισα να κλαίω με μαύρο δάκρυ από απελπισία»

Από την πρώτη μου δουλειά ως μαγείρισσα θυμάμαι τα ντοματίνια. Ήταν πολλά κιλά! Και κατάλαβα ότι πόσο καθόλου οι κουζίνες δεν είναι σχεδιασμένες για τις γυναίκες. Δεν έφτανα το πίσω μάτι της κουζίνας και έβαζα σκαλάκι για να φτάνω. Οι άντρες είναι περισσότεροι στην κουζίνα γιατί είναι πιο ανθεκτικοί. Αυτό το στερεοτυπικό του “πώς θα σηκώσεις εσύ κοπέλα μου την κατσαρόλα;”, μην πάρεις μόνο εμένα. Πάρε άλλη μια για να τη σηκώσουμε. Λύνονται τα πράγματα!

Δεν το μετάνιωσα ποτέ και ας είχα δύσκολες μέρες. Δεν το έχω μετανιώσει ακόμη! Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές, φωτιά έχουμε πιάσει αλλά δεν είπα ποτέ να μείνω στο γραφείο μου. Το Masterchef με βοήθησε γιατί είναι ένα shortcut προβολής. Πήγα μεγάλη εκεί».

Δείτε το βίντεο:

Ξέσπασε η παίκτρια του MasterChef: «Θα κάνω μήνυση σε αυτόν που με χτύπησε. Θα το τραβήξω όσο πάει»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved