Η Γη της Ελιάς: Μαργαρίτα σε Χάιδω: «Η μόνη παρηγοριά που μπορεί να σε κάνει να συνεχίσεις, είναι…»
Media

Η Γη της Ελιάς: Μαργαρίτα σε Χάιδω: «Η μόνη παρηγοριά που μπορεί να σε κάνει να συνεχίσεις, είναι…»

Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό απόσπασμα από το νέο επεισόδιο της σειράς του Mega! 

Όλοι είναι συντετριμμένοι στην κηδεία του Φίλιππου κι ύστερα πηγαίνουν για καφέ στου Πότη. Η Χάιδω, όμως, δεν είναι εκεί... Ο Λυκούργος οδηγεί σαν τρελός προς το σπίτι της, μπαίνει μέσα και έντρομος τη βρίσκει να έχει πάρει χάπια.

Η Βασιλική είναι διαλυμένη και η Αριάδνη μένει συνέχεια δίπλα της προσπαθώντας να την παρηγορήσει, το ίδιο και ο Στάθης.

Στο μεταξύ, η Αρετή στη φυλακή δεν έχει μάθει τίποτα για τα τελευταία γεγονότα και απορεί πού εξαφανίστηκαν όλοι, ακόμα και ο δικηγόρος της.

Ο Τζον κάνει μια ιδιαίτερη συζήτηση με τη Φιλιώ, προσπαθώντας να καθησυχάσει τις φοβίες της και της μιλάει για τη δύσκολη παιδική του ηλικία...

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς:

Τα νέα για τον Φίλιππο ταξιδεύουν γρήγορα... Αργότερα, όλοι μαζεύονται στο σπίτι για την αγρύπνια και η Χάιδω μοιρολογεί τον αδικοχαμένο γιο της. Η Θεοδώρα μένει στο σπίτι και όταν επιστρέφει η Μαργαρίτα, τη βρίσκει λιπόθυμη στον καναπέ από το ποτό. Η Αθηνά και ο Τζον κάνουν σχέδια για το μέλλον, ενώ η Φιλιώ δεν μπορεί να συμβιβαστεί μ' αυτή την ιδέα.

Ο Χρήστος αποφασίζει να δώσει στη Χρυσούλα την αύξηση που του ζήτησε και η αντίδρασή της τον δικαιώνει. Η ψυχολογία της Αρετής είναι πολύ πεσμένη, καθώς έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι υπάρχει περίπτωση να μην γλιτώσει την ισόβια κάθειρξη. Όλοι είναι συντετριμμένοι στην κηδεία του Φίλιππου κι ύστερα πηγαίνουν για καφέ στου Πότη. Η Χάιδω, όμως, δεν είναι εκεί....

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved