Το Ναυάγιο: Η ώρα των αποκαλύψεων φτάνει
Media

Το Ναυάγιο: Η ώρα των αποκαλύψεων φτάνει

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο Ναυάγιο, αφού ο Πέτρος λέει στην Ειρήνη όλη την αλήθεια.

Η ώρα των αποκαλύψεων φτάνει. Ο Πέτρος λέει στην Ειρήνη όλη την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά. Ο δικηγόρος των θυμάτων συναντιέται κρυφά με την Αλίκη και ζητάει επειγόντως τη βοήθειά της.

navagio-lina.jpg

Η Ευγενία επισκέπτεται τον Ιπποκράτη στο γραφείο του και επιμένει να δει τον Ορφέα. Κι ενώ ο ίδιος τη διώχνει, ο Άγγελος προσφέρεται να την πάει σε μία καφετέρια για να συνέλθει, ελπίζοντας να εκμαιεύσει πληροφορίες για τον Ιπποκράτη.

to-navagio.jpg


Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην οικογένειά του πως συνεργάζεται με τον Βασιλείου και η Λίνα στρέφεται εναντίον του.

Ο Γιώργης φτάνει στα άκρα για να εκθέσει τον Παντελίδη, αλλά καταλήγει να κινδυνεύει τόσο η θέση του στη δουλειά, όσο και ολόκληρη η εφημερίδα με λουκέτο.

Ο Παντελίδης είναι αποφασισμένος να θάψει κάθε αλήθεια που μπορεί να τον ενοχοποιήσει για το παρελθόν του και είναι ικανός να φτάσει στα άκρα για να το καταφέρει...

to-nauagio-1.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Το Ναυάγιο, είδαμε: Ο Πέτρος είναι απελπισμένος καθώς η Ειρήνη, από τη στιγμή που έμαθε πως τόσο καιρό ζούσε μέσα στο ψέμα, δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της. Η αποκάλυψη του χρέους των Παπαδάκηδων στον Δημήτρη αλλάζει τις ισορροπίες και επηρεάζει τη σχέση του Μάκη και της Λίνας. Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι ο Όθωνας ενδιαφέρεται για τη Λίνα και σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός προξενιού.
Ο Άγγελος γνωρίζει την Πολυξένη και, ενώ ο αρραβώνας του με τη Βάσω πλησιάζει, νιώθει όλο και μεγαλύτερη πίεση που θα μπει στην οικογένεια του δολοφόνου των γονιών του. Ο Γιώργης κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να γυρίσει ο Βασίλης στην ομάδα των θυμάτων. Ο Ιπποκράτης αναγκάζεται να ζητήσει μια χάρη από τον Παντελίδη και του προσφέρει ως αντάλλαγμα πληροφορίες για τον Αντώνη Καραδήμο. Η Ειρήνη ανακαλύπτει την ταυτότητα που έχει βρει ο Ορφέας και συνειδητοποιεί πως ο άνθρωπος που εpωτεύτηκε δεν είναι ο αληθινός Αντώνης Καραδήμος...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved