Ψυχοκόρες: Η Όλγα φεύγει, αλλά δεν ξέρει τι την περιμένει…
Media

Ψυχοκόρες: Η Όλγα φεύγει, αλλά δεν ξέρει τι την περιμένει…

Αυτή την εβδομάδα οι «Ψυχοκόρες», έρχονται από Τρίτη έως και Πέμπτη στις 21:00 για να διηγηθούν τις συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς.

 

Η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, ρίχνει φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο Πένυς Φυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-star cast, οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

Ψυχοκόρες – Τσέλιος: «Θα ήθελα πολύ ο Λεωνίδας να βοηθήσει τη Βασιλική»

psixokores-(3).jpg

Ψυχοκόρες

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

Ο Ερμής χρησιμοποιεί τη Βασιλική για τις παρανομίες του και η Μάγια για να χτίσει το πολιτικό της προφίλ. Η Νέλλα βρίσκει το σημείωμα του Τάσου και τιμωρεί σκληρά τη Μαρίκα που λέει πως είναι δικό της. Η Φρόσω βρίσκει έναν φίλο στο πρόσωπο του Μέλιου και η Ευανθία πάει κρυφά στην Αλμπίνα για να μάθει τα μελλούμενα της οικογένειάς της. Ο Αρδίτης πιέζει τον εκδότη του περιοδικού να μάθει ποιος είναι ο αρθρογράφος που καταφέρεται εναντίον του και έχει στην κατοχή του μια φωτογραφία του από μια κρυφή συνάντησή του με ξένους πολιτικούς. Η Νέλλα θα συνοδεύσει την Όλγα στο οικοτροφείο - ή μήπως όχι;

Trailer

Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το τέλος του Νάτση – Δραματικές ώρες για την Ευανθία

Ψυχοκόρες: Νεκρή η Όλγα – Ο αδερφός της εμφανίζεται και κάνει την δολοφονεί!

Ψυχοκόρες: Ο Κοσμάς ξεμοναχιάζει τη Δεσποινιώ στο υπόγειο και εκδηλώνει το αληθινό του πρόσωπο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved