Νόνη Δούνια: «Για εκείνο το βίντεο κλιπ είχα πάρει 150.000 δραχμές…»
Media

Νόνη Δούνια: «Για εκείνο το βίντεο κλιπ είχα πάρει 150.000 δραχμές…»

Η Νόνη Δούνια μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή, The 2night show για τα χρόνια που έκανε modelling, την τηλεόραση αλλά και για τα χρήματα που πήρε για ένα βίντεο κλιπ.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν θα άλλαζα κάτι στην πορεία της ζωής μου. Ακόμη και τα λάθη μας είναι ένα μάθημα. Δεν ονειρεύτηκα ποτέ τον γάμο, δεν σκεφτόμουν να βάλω νυφικό. Η επιθυμία μου γεννήθηκε όταν γνώρισα τον άντρα μου. Εκείνος μου το ενέπνευσε».

Και πρόσθεσε: «Καμία δεν έλυσε το πρόβλημα της ζωής της με το modeling. Η Ελλάδα είναι μία πολύ περιορισμένη αγορά. Εγώ το 2004 σταμάτησα να δουλεύω ως μοντέλο και έκανα αποκλειστικά τηλεόραση. Σταμάτησα στο peak μου. Όταν ήμουν στην κορυφή, είπα: τέρμα».

dounia.jpg

Νόνη Δούνια: «Έχω δεχτεί παρενόχληση & ψυχολογική κακοποίηση στο παρελθόν»

Σε άλλο σημείο τόνισε: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν με τον Θέμο Αναστασιάδη και μετά έκανα μία εκπομπή που λεγόταν Εντός Στα Εκτός με τον Μάνο Μελετίου. Θυμάμαι ότι στο βίντεο κλιπ του Τζων Τίκη πήρα 150.000 δραχμές. Ο πατέρας μου το βρήκε εξωπραγματικό αλλά αυτός ήταν ο βασικός μισθός της εποχής»!

Και υπογράμμισε για το modelling: «Όταν βγήκα στη δουλειά, υπήρχε η τάση στον χώρο να έχουν όλες γαλλική μύτη. Ήταν πολύ λίγες αυτές που είχαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εγώ… επέβαλα τη μύτη μου»!

Διαβάστε επίσης:

H Νόνη Δούνια για την κρίση στον γάμο της – «Αν δεν είχαμε τα παιδιά μπορεί να είχαμε χωρίσει»

Συγκινεί η Νόνη Δούνια: «Πριν μπω στο χειρουργείο, σκέφτηκα να αφήσω ένα γράμμα στα παιδιά μου»

Νόνη Δούνια: H συγκίνηση για τον πατέρα της, η σχέση με τα παιδιά της και η συνεργασία με τον Τσούρο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved