Ιωάννης Καποδίστριας: Ηθοποιός η τελευταία απόγονός του – Έχει παίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης
Media

Ιωάννης Καποδίστριας: Ηθοποιός η τελευταία απόγονός του – Έχει παίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ανάμεσα στις οποίες και η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, έχει παίξει η τελευταία απόγονος του Ιωάννη Καποδίστρια.

Πρόκειται για τη Ναταλία Καποδίστρια, η οποία είχε υποδυθεί την δικαστή σε ένα επεισόδιο.

Η Ναταλία Καποδίστρια είναι κόρη του Βιάρου-Αυγουστίνου Καποδίστρια και τρισεγγονή του Γεωργίου Καποδίστρια, αδερφού του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια.

kapodistrias-(3).jpg

Έχει συνεργαστεί με το «Αμφιθέατρο» του Σ. Ευαγγελάτου, το «Εθνικό Θέατρο», τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, Πάτρας και Καλαμάτας, το «Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας», το «Θέατρο του Νότου», το «La Mama Theatre Of New York», το «Festival d’ Avignon», το «Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν» και με θιάσους του ελεύθερου θεάτρου, στην Αθήνα και την περιφέρεια.

kapodistrias-(4).jpg

Τηλεοπτικά, το 1995 συμμετείχε στα «Ψάθινα καπέλα», ενώ στις αρχές του 1996 έκανε μια guest συμμετοχή στη σειρά «Οι Μεν Και Οι Δεν». Ακολούθησαν οι «Επαγγελματίες» (1996) και έναν χρόνο αργότερα τα σίριαλ «Ο κακός Βεζύρης», «Καραμπόλα», «Τα χρώματα της αγάπης» και «Κωνσταντίνου και Ελένης», ενώ το 1990 η σειρά ντοκιμαντέρ «The Olympic Games in antiquity». Στον κινηματογράφο συνεργάστηκε με σπουδαίους σκηνοθέτες, όπως οι Βασίλης Βαφέας («Κόκκινη μαργαρίτα» και «Κάθε Σάββατο»), Μαρία Ηλιού («Αλεξάνδρεια»), Τάσος Μπουλμέτης («Πολίτικη κουζίνα») και Γιώργος Ζερβουλάκος («Λακωνίας περίπλους»).

kapodistrias-(2).jpg

Η ίδια είχε μιλήσει στην “Ορθόδοξη Αλήθεια” μεταξύ άλλων και για τον βαθμό της συγγένειάς τους.
«Η Διαμαντίνα Γονέμη και ο Αντωνομαρίας Καποδίστριας, οι γονείς του Κυβερνήτη, έκαναν 10 παιδιά. Το μόνο από τα αγόρια τους που άφησε απογόνους ήταν ο Γεώργιος, ο μικρότερος αδελφός του Ιωάννη. Τέσσερις γενιές έχουν “τρέξει” από τότε. Ο πατέρας μου υπήρξε ο τελευταίος άρρην απόγονος του συγκεκριμένου κλάδου της οικογένειας. Σε μια γραμμή, λοιπόν, αρρενογονίας, πράγματι –ως η μικρότερη από τις τρεις κόρες του πατέρα μου- είμαι η τελευταία απόγονος της οικογένειας Καποδίστρια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved