Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Ρήγας υποψιάζεται ότι σκότωσε τον πατέρα του
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Ρήγας υποψιάζεται ότι σκότωσε τον πατέρα του

Το προξενιό της Ιουλίας: Μετά τα όσα άκουσε από τον Ραζίνη λίγο πριν πεθάνει, ο Ρήγας γεμάτος υποψίες φοβάται ότι μπορεί να έχει σκοτώσει τον ίδιο του τον πατέρα. Ο Στασινόπουλος από την πλευρά του, προσπαθεί να βρει τρόπους να σώσει τον Ρήγα από τη φυλακή.

Τι θα δούμε αναλυτικά απόψε 17/4

Η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο και στην οικογένεια Στασινόπουλου, καθώς ο Κωστής, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τις αρχές, σχετικά με την ηθική, αλλά και την ποινική ευθύνη όσων συνέβησαν στο ματωμένο ψυχοσάββατο του Τυρνάβου.

Την ίδια ώρα, η Κυριακούλα συγκλονισμένη από τις τραγικές και αναπάντεχες εξελίξεις, γυρεύει παρηγοριά στην αγκαλιά των παιδιών της, της Αλεξάνδρας και του Γρηγόρη, ενώ ταυτόχρονα ο γιός της, αρχίζει να κρατάει απόσταση από την σύζυγό του, θεωρώντας την υπεύθυνη για την τροπή της υπόθεσης του πατέρα του.

Στο μεταξύ, τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από την μοιραία συνάντηση στο νεκροταφείο, βασανίζουν τους παρευρισκόμενους οι οποίοι ψάχνουν να δώσουν απαντήσεις για όσα συνέβησαν στο παρελθόν.

Αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στην Αθήνα, η επίσκεψη που δέχεται ο Χρήστος στην ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύεται, τον γεμίζει χαρά. Ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους επισκέπτες του καθώς η κατάστασή του, τους φέρνει αντιμέτωπους με πολλά κρίσιμα ερωτηματικά, η απάντηση των οποίων θα κρίνει το μέλλον της σχέσης του μαζί τους.

Οι υποψίες του Ρήγα

Ο Ρήγας κατηγορεί τη μάνα του

Η Φιλιώ ξεσπά κατά του πατέρα της

Η Κυριακούλα τα βάζει με τη Φιλιώ

Δείτε το trailer:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved