Η πρώτη αντίδραση του Ουγγαρέζου για το τέλος της  Μενεγάκη από το Mega
Media

Η πρώτη αντίδραση του Ουγγαρέζου για το τέλος της Μενεγάκη από το Mega

Η απόφαση είναι ειλημμένη! Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από το Mega! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για το τέλος της παρουσιάστριας από το Μεγάλο Κανάλι μετά από τρία χρόνια.

«Μου ζητάτε να τοποθετηθώ για ένα ρεπορτάζ. Εγώ, δεν αμφισβητώ, προς θεού τους συναδέλφους. Όμως, πρέπει να καταλάβετε και την δική μου τη θέση. Δεν υπάρχει περίπτωση να σχολιάσω οτιδήποτε έχει να κάνει με κάτι που φέρεται να είναι μία διεργασία εσωτερική και μια συνάντηση εσωτερική», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης.

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από το Mega - Όλο το παρασκήνιο και πότε θα δούμε το φινάλε

menegaki-ouggarezos.jpg

Και πρόσθεσε: «Εγώ, δεν μπορώ να σχολιάσω δημόσια ένα ρεπορτάζ. Θα σχολιάσω δημόσια μία δημόσια τοποθέτηση. Αν τα κανάλι πει κάτι δημόσια ή αν η Ελένη πει κάτι δημόσια, και εγώ δημόσια θα σας πω τη γνώμη μου. Τώρα, να σχολιάσω ένα ρεπορτάζ που αφορά μία εσωτερική συνάντηση και μία εσωτερική διεργασία, δεν πρόκειται να το κάνω. “Τα εν οίκω μη εν δήμω”. Συν τοις άλλοις, να ξέρετε ότι συνεχίζουμε, μια χαρά και σήμερα σας περιμένουμε στην “Ελένη” γιατί σεβόμαστε κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο όπως πάντα, με οδηγό και με καπετάνιο την Ελένη Μενεγάκη»!

Τσιμτσιλή για το τέλος της Μενεγάκη από το Mega: Μπορούσε να πει ότι εδώ είναι η κόκκινη γραμμή...

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή,Breakfast @ Star και τον τσάκωσε και την ώρα που έβγαινε από τον ραδιοφωνικό σταθμό και δεν θέλησε να πει τίποτα.

Διαβάστε επίσης:

Happy Day: Η αποκάλυψη για το τέλος της Μενεγάκη από το Mega – «Μειωμένες αποδοχές 40%»

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το on air σχόλιο για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega

Ελένη Μενεγάκη: Σάστισε με την εικόνα της – «Παιδιά, έτσι θα είμαι στα 80»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved