Σκορδά για  Μενεγάκη: «Δεν ξέρεις ο άλλος τι έχει περάσει – Έτσι κλείνει ένας κύκλος...»
Media

Σκορδά για Μενεγάκη: «Δεν ξέρεις ο άλλος τι έχει περάσει – Έτσι κλείνει ένας κύκλος...»

H Φαίη Σκορδά σχολίασε στον αέρα της εκπομπής, Fay’s Time την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της με το Mega!


Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ανέφερε: «Όπως έλεγα και για τον Ανδρέα (Μικρούτσικο) , δεν ξέρεις ο άλλος τι έχεις περάσει, εδώ δείχνει όμως ότι είναι ένα βελούδινο διαζύγιο και με αυτόν τον τρόπο χθες ενημέρωσε τους συνεργάτες της μιλώντας με καλά λόγια για το Mega. Έτσι κλείνει ένας κύκλος»!

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από το Mega - Όλο το παρασκήνιο και πότε θα δούμε το φινάλε

Photo-shared-by-Fay-Skorda-on-April-17-2024-tagging-@despy.kboutique.-May-be-an-image-of-1-person-dress-and-jumpsuit..jpg

Η Μαρία Φραγκάκη είπε: «Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βασανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη για να πάρει αυτή την απόφαση. Τότε που έλεγε για τον ύπνο της, ότι “έφυγε ένα βάρος από το κεφάλι μου και ηρέμισα” Υπήρχαν οι σκέψεις. Δεν την πήρε ελαφρά την καρδία αυτή την απόφαση»

menegaki.jpg

Και τόνισε η Φαίη: «Υπήρχαν χρονιές που θα είχε περάσει πιο δύσκολα νομίζω. Αν ήθελε θα είχε κάνει πολλές αλλαγές, θα είχε αλλάξει και το περιεχόμενο της εκπομπής, θα είχε κάνει πράγματα που σίγουρα θα τα πουλούσε, αλλά δεν τα έκανε. Καλή της επιτυχία και ό,τι αποφασίσει»!

Διαβάστε επίσης:

Happy Day: Η αποκάλυψη για το τέλος της Μενεγάκη από το Mega – «Μειωμένες αποδοχές 40%»

Παπαδάκης – Αναστασοπούλου: Το on air σχόλιο για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega

Τσιμτσιλή για το τέλος της Μενεγάκη από το Mega: Μπορούσε να πει ότι εδώ είναι η κόκκινη γραμμή...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved