Famagusta: Σοκ για τον Μάικλ – Ανακαλύπτει ότι είναι υιοθετημένος
Media

Famagusta: Σοκ για τον Μάικλ – Ανακαλύπτει ότι είναι υιοθετημένος

Famagusta: Με αμείωτο ενδιαφέρον και πολλές αποκαλύψεις συνεχίζεται η προβολή της δραματικής σειράς, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό.

Στα επόμενα επεισόδια ο Μάικλ έρχεται αντιμέτωπος με μία σοκαριστική αλήθεια η οποία αλλάζει απότομα όλα τα δεδομένα που είχε έως τώρα για τη ζωή του. Εντωμεταξύ, ο δυναμικός δημοσιογράφος προετοιμάζεται κατάλληλα ώστε να κάνει την πολυπόθητη συνέντευξη με τη Χριστίνα, καθώς εκείνη είναι πλέον αποφασισμένη να μιλήσει δημοσίως για το ανείπωτο δράμα που προκάλεσε στην οικογένειά της ο πόλεμος του 1974.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος, όντας πολύ ερωτευμένος με τη Σιμώνη, ξεκλέβει χρόνο από τις υποχρεώσεις του και πραγματοποιεί ένα ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα, ώστε να τη συναντήσει καθώς διατηρούν έναν παθιασμένο κρυφό δεσμό. Όσο εκείνος λείπει από την Κύπρο, η θεία του, η Μαίρη, δράττεται της ευκαιρίας και πιέζει την αδελφή της, Σοφία, να μιλήσει στον γιο της για το παρελθόν του.

Famagusta – Μαριάννα Σάντη: Θα δούμε τη Σιμώνη να ταλανίζεται από τύψεις και ενοχές

famagusta-(4).jpg

Ωστόσο, η θετή μητέρα του Μάικλ τον έχει μεγαλώσει αφήνοντάς τον να πιστεύει ότι είναι βιολογικό της παιδί.

Επομένως, τρέμει στην ιδέα ότι η αποκάλυψη της αλήθειας μπορεί να τον απομακρύνει από κοντά της. Έτσι, αρνείται να το κάνει, ενώ συγχρόνως πιέζει την αδελφή της να μην πει το παραμικρό στον δημοσιογράφο. Όμως, η Μαίρη δεν μπορεί να κρατάει άλλο μέσα της αυτό το τρομερό μυστικό και αποφασίζει να την αγνοήσει. Με την πρώτη ευκαιρία, λοιπόν, βρίσκει τον Μάικλ και χωρίς περιστροφές τού αποκαλύπτει ότι είναι υιοθετημένος.

Ο άντρας συγκλονίζεται στο άκουσμα της αλήθειας και αμέσως τη ρωτάει λεπτομέρειες και στοιχεία για τους βιολογικούς του γονείς. Ωστόσο, η Μαίρη δεν του λέει στην παρούσα φάση τίποτα περισσότερο. Εκείνος, αποφασισμένος να μάθει όλες τις λεπτομέρειες για το πώς κατέληξε στην οικογένεια Λεμπέση, αποφασίζει να μιλήσει με τη μητέρα του, προκειμένου να της ζητήσει εξηγήσεις και κυρίως να του πει τον λόγο για τον οποίο κράτησε κρυφό, εδώ και 50 χρόνια, ένα τόσο σημαντικό δεδομένο για τη ζωή του.

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved