Στα σύνορα: Η Γιαννούλα σχεδιάζει να παγιδεύσει τον Θοδωρή
Media

Στα σύνορα: Η Γιαννούλα σχεδιάζει να παγιδεύσει τον Θοδωρή

Στα σύνορα: Η Γιαννούλα τα βάζει με τον Αντώνη, ενώ ο πατέρας Αριστείδης τσακώνεται με τη Φανή, η οποία από αντίδραση βγαίνει ραντεβού με τον Ιάσονα. Παράλληλα, ο Θοδωρής, από μια φωτογραφία, αντιλαμβάνεται ότι το εμπόρευμα το έχει κλέψει η Γιαννούλα κι εκείνη για να τον ηρεμήσει υποκρίνεται πως αποδέχεται το φλερτ του. Όμως, στην πραγματικότητα, καταστρώνει σχέδιο για να τον παγιδέψει.

Ο Έντι, την τελευταία στιγμή, καταφέρνει να μην καταλάβει ο Περικλής πως ήταν με τη Μάγδα. Την ίδια ώρα, ο Νικόλας, έχοντας μάθει πώς ο Ηρακλής είχε φιλήσει την Ιωάννα, ρίχνει όλη την καυτή κρέμα πάνω του. Η τελευταία τον επιπλήττει και μετά πηγαίνει να βρει τον Σωτήρη. Από την άλλη, ο Στέλιος και ο Βαγγέλης διαλύουν το πάρτι για το στρώσιμο του κρεβατιού της Ελένης, ενώ η Γιαννούλα τα βάζει με τον Αντώνη, που βρίσκεται συνεχώς μέσα στα πόδια της.

Ο πατέρας Αριστείδης, τώρα, ζητάει από την Ολυμπία να του βρει μια γυναίκα για τις δουλειές του σπιτιού και εκείνη του στέλνει τη Φανή. Οι δυο τους, όμως, τσακώνονται και η Φανή, από αντίδραση, κανονίζει να βγει ραντεβού με τον Ιάσονα, το οποίο μάλιστα εκ των υστέρων αποδεικνύεται επιτυχημένο. Παράλληλα, ο Άρμπεν προσπαθεί να αποφύγει την Ελόνα, η οποία θέλει να παρακολουθήσουν μαζί τον βραδινό αγώνα και, με τη βοήθεια της Ιφιγένειας, τη στέλνει στο μπαρ του Στέφανου.

Ρένος Ρώτας: Ο ρόλος στα «Σύνορα», η ιδανική γυναίκα και η προσωπική του ζωή

synora.jpg

Η Γιαννούλα παίρνει την απόφαση να δει τον αγώνα στο σπίτι του Αντώνη και ο Στέλιος ζηλεύει. Την επομένη, ο Θοδωρής βλέπει στο Ίντερνετ τη φωτογραφία με τη σημαία τους και αντιλαμβάνεται ότι η Γιαννούλα ήταν εκείνη που τους έκλεψε το εμπόρευμα. Πηγαίνει, λοιπόν, στο σπίτι της και της ζητάει να του το επιστρέφει. Η γυναίκα, για να τον ηρεμήσει, παριστάνει την καλή και αποδέχεται το φλερτ του.

Στη συνέχεια, η Γιαννούλα βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να παγιδέψει τον Θοδωρή και επικοινωνεί ανώνυμα με τον Ηρακλή. Εν τω μεταξύ, ο Νικόλας κάνει κάποια μαστορέματα στο σπίτι του Βαγγέλη, αλλά, όταν ολοκληρώνει τη δουλειά και φεύγει, εκείνος ανακαλύπτει ότι τίποτα δεν λειτουργεί σωστά.

Όταν το μαθαίνει ο Νικόλας, απογοητεύεται με τον εαυτό του. Λίγο μετά, η Ελόνα λέει στην Ιφιγένεια ότι ο Στέφανος είναι ερωτευμένος μαζί της και εκείνη, γνωρίζοντας την αλήθεια, προσπαθεί να της πει διακριτικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Της λέει επίσης ότι ο Άρμπεν την αποφεύγει, διότι τη θεωρεί επιθετική και εκείνη πηγαίνει να του ζητήσει εξηγήσεις. Ο Νικόλας, τώρα, συναντάει την Ιωάννα και της αποκαλύπτει ότι βρήκε δουλειά, αλλά όχι στην Ελλάδα...

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved