Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Μπάμπης φτιάχνει κοτέτσι στο μπαλκόνι

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Μπάμπης φτιάχνει κοτέτσι στο μπαλκόνι

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όσα θα δούμε στα επεισόδια του Σαββατοκύριακου. Γέλιο και απίστευτες καταστάσεις για τους ήρωες της σειράς. 

Ο Ηλίας ο Κανάτης αποφασίζει να αναλάβει τη διαχείριση της πολυκατοικίας και ζητάει τη βοήθεια της Ζωής και του Φάνη προκειμένου να τα καταφέρει. Στην Κρήτη, το φάντασμα της Βούλας κάνει πάλι την εμφάνισή του. Αυτή τη φορά, έρχεται στο σπίτι του Μηνά ως Χιονάτη και αντιμετωπίζει ένα δικό της πρόβλημα, το οποίο μοιράζεται με τον άντρα της και τη Ζουζού.

mourmoura.webp

Εν τω μεταξύ, η Ξένια παθαίνει δηλητηρίαση από χαλασμένο αυγό. Έτσι, ο Μπάμπης φέρνει κότες και τις βάζει σε κοτέτσι στο μπαλκόνι τους, για να μην πάθει ποτέ ξανά η γυναίκα του κάτι ανάλογο. Παράλληλα, μία κρυφή συνάντηση της Τούλας με τον Βασιλάκη βγάζει στην επιφάνεια τη ζήλια του Ηλία. Εκείνη, όμως, είναι αποφασισμένη να βάλει τον αγαπημένο της στη θέση του. Μερικές ημέρες αργότερα, η Ζωή και ο Φάνης αποφασίζουν να μπουν σε πρόγραμμα διατροφής, για να χάσουν τα κιλά που πήραν από τις κραιπάλες του χειμώνα.

mourmoura-ksenia-mpampis.jpg

Συγχρόνως, ο Τάκης, ο γαμπρός της Ζουζούς, ζητάει άσυλο από εκείνη και τον Μηνά, διότι η κόρη της, η Σέβη, τον έδιωξε, καθώς υπέπεσε σε... θανάσιμο αμάρτημα. Στην Άρτα, ο Ηλίας έχει σχεδιάσει κάτι ιδιαίτερο για την πρώτη τους επέτειο με την Τούλα. Κλείνουν έναν μήνα και θέλει να το γιορτάσουν και όλα να είναι τέλεια. Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως επιθυμούν... Την ίδια ώρα, τα εγκαίνια του γραφείου της Σοφίας απαιτούν οργάνωση. Έτσι, ο Μπάμπης και η Ξένια μουρμουρίζουν για άλλη μία φορά για τον συγκεκριμένο λόγο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved