Σαν ψέμα: Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας- Η Ζωή δημιουργεί πρόβλημα στον Πέτρο
Media

Σαν ψέμα: Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας- Η Ζωή δημιουργεί πρόβλημα στον Πέτρο

Οι υποθέσεις των επεισοδίων αυτής της εβδομάδας. Όσα θα δούμε στην καθημερινή σειρά του Open, Σαν ψέμα. 

Ο Πέτρος συναντάει τον Γώτη προκειμένου να τον πείσει να δουλέψει η Ζωή στο σπίτι του. Λίγο μετά, η Μελίνα προσεγγίζει τον νεαρό ερωτικά, ενώ εκείνος ενημερώνεται πως πρόκειται να βραβευτεί. Τη βραδιά των βραβείων, όμως, η Ζωή είναι έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Ο Τζώρτζης αποκρύπτει ένα μήνυμα από το οικονομικό τμήμα της εταιρείας για οικονομικές ατασθαλίες. Στο μεταξύ, ο Γιώτης προσπαθεί να ανακαλύψει τα ψέματα που του λένε τα παιδιά του, ενώ αρνείται κατηγορηματικά στη Ζωή να νοικιάσει το μαγαζί που θέλει. Λίγη ώρα αργότερα, ο Πέτρος πηγαίνει κρυφά να μιλήσει στον άντρα, για να επιτρέψει στη Ζωή να δουλέψει ως νταντά της Αλίκης. Και η Μελίνα επισκέπτεται το καφενείο του Γιώτη, με κίνδυνο να ανακαλύψει την αλήθεια για την οικογένεια της Ζωής. Στη συνέχεια, συναντάει την τελευταία και της αποκαλύπτει ότι τα ξέρει όλα για εκείνη. Ο Πέτρος μαθαίνει, όμως, τη συνάντησή τους και θυμώνει που οι δύο γυναίκες βρέθηκαν. Στη λογομαχία τους, η Ζωή λέει στον Πέτρο ότι η Χριστίνα έφυγε εξαιτίας του και ο επιχειρηματίας πληγώνεται. Τότε η Μελίνα τον βλέπει ευάλωτο και τον προσεγγίζει ερωτικά.

Ο Γιώτης θέλει να γνωρίσει την Αλίκη

katerina_geronikolou_1712573924_3341634734914918124_1804926879.jpg

Το κλίμα μεταξύ Πέτρου και Ζωής μαλακώνει κάπως. Μάλιστα, η κοπέλα με την Αλίκη ετοιμάζονται ενθουσιωδώς για τον χορό του σχολείου. Η Νανά έχει αναλάβει τα φορέματα του χορού, αλλά κάτι απρόβλεπτο την περιμένει. Εν τω μεταξύ, ο Γιώτης υποπτεύεται πως κάτι συμβαίνει με τη δουλειά της Ζωής και πηγαίνει στο σπίτι του Πέτρου, επιμένοντας να γνωρίσει και την Αλίκη. Την ίδια στιγμή, ο Τζώρτζης στο καφενείο του Γιώτη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τη Ζωή. Από την άλλη, ο Πέτρος πληροφορείται πως είναι υποψήφιος για το βραβείο του «Επιχειρηματία της χρονιάς». Παράλληλα, η Μελίνα φροντίζει ώστε η Αλίκη να μάθει πως η Ζωή δεν κοιμάται στο σπίτι τους, ενώ ο Τζώρτζης μεταφέρει κρυφά χρήματα από την εταιρεία στον λογαριασμό του.

katerina_geronikolou_1712573924_3341634734722065635_1804926879.jpg

Η Ζωή αποφασίζει να πάει στην εκδήλωση για το βραβείο με τον Πέτρο και εντυπωσιάζουν όλους τους παρευρισκόμενους σαν ζευγάρι. Ο κριτής του βραβείου ακούει τη Ζωή να λέει ότι δεν είναι αληθινό ζευγάρι με τον Πέτρο και πως υποκρίνονται και τότε ο νεαρός καταλαβαίνει πως κινδυνεύει να χάσει το βραβείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved