Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης θέλει να είναι ξανά μαζί με την Άννα
Media

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης θέλει να είναι ξανά μαζί με την Άννα

Παγιδευμένοι: Μετά τον απροσδόκητο θάνατο του Γιώργου, ο Σταύρος θρηνεί και ζητάει βοήθεια από τον Γεράσιμο, ώστε να φτάσει στα ίχνη του δολοφόνου του. Παράλληλα, ο Σπύρος και η Δάφνη επιστρέφουν σώοι στο σπίτι τους, ενώ ο Δημήτρης αρνείται να υπογράψει το διαζύγιο με την Άννα.

Ο Σταύρος βιώνει την απόλυτη θλίψη, λόγω της θανάτου του στενού συνεργάτη του, του Γιώργου, ενώ ταυτόχρονα αισθάνεται τύψεις για τον χαμό του, διότι εκείνος του επέτρεψε να πάρει μέρος στην επιχείρηση.

Έτσι, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να αποδώσει Δικαιοσύνη. Στη σκιά της στυγερής δολοφονίας, ο Δημήτρης βρίσκεται σε έναν συνεχή αγώνα με τον χρόνο για να εντοπίσει τη Δάφνη ζωντανή. Κάποια νέα στοιχεία που προκύπτουν και κυρίως τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην απαγωγή φέρνουν τον εισαγγελέα ένα βήμα πιο κοντά στην εύρεση της αδελφής του.

Συγχρόνως, η κατάσταση του Σπύρου χειροτερεύει, καθώς συνέρχεται και μαθαίνει τα τραγικά νέα της απαγωγής της κόρης του. Δυστυχώς, όσο ο χρόνος περνάει και το κορίτσι δεν έχει εντοπιστεί, η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των δολοφόνων και η ζωή της βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Όμως όλα τελικά πηγαίνουν καλά και ύστερα από λίγες ώρες η Δάφνη και ο Σπύρος γυρίζουν στο σπίτι σώοι και η οικογένεια Μαρκέτου είναι και πάλι ενωμένη.

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης χάνει την υπομονή του με τα παιχνίδια των εκβιαστών

pagidevmenoi.jpg

Ο Σταύρος ζητάει βοήθεια από τον Γεράσιμο

O Μαυρίδης απομακρύνει τον Δημήτρη από την υπόθεση, χωρίς να του δώσει εξηγήσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανησυχήσουν πολύ τόσο εκείνος όσο και η Αγγελική, καθώς η συμπεριφορά του είναι περίεργη. Συγχρόνως, ο Σταύρος είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος για να βρει τον δολοφόνο του Γιώργου. Μάλιστα, για να τα καταφέρει, ζητάει μέχρι και τη βοήθεια του Γεράσιμου, ο οποίος ανταποκρίνεται στην έκκλησή του. Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα, η αρραβωνιαστικιά του Γιώργου και βοηθός του Δημήτρη, βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο για να πάρει εκδίκηση.

Έτσι, συναντάει τον δολοφόνο του αγαπημένου της και τον σκοτώνει. Παράλληλα, η Άννα νιώθει απομακρυσμένη από εκείνους, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να την πλησιάσει για τελευταία φορά πριν πάρουν το διαζύγιό τους. Μάλιστα, φτάνοντας η στιγμή να υπογράψουν, ο εισαγγελέας αρνείται να το κάνει, καθώς επιθυμεί να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στον γάμο τους.

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved