Διάφανη αγάπη: Η νέα σειρά του Alpha έχει μεταφυσικά στοιχεία
Media

Διάφανη αγάπη: Η νέα σειρά του Alpha έχει μεταφυσικά στοιχεία

Διάφανη αγάπη: Μια νέα αστυνομική σειρά, με κεντρικό ήρωα έναν σκληροτράχηλο αστυνομικό που καλείται να λύσει τη δολοφονία του, έρχεται την επόμενη σεζόν στη μικρή οθόνη με ονόματα έκπληξη.

Λίγο πριν την εκπνοή της τηλεοπτικής σεζόν, ο Alpha έχει ήδη στη φαρέτρα του μια νέα παραγωγή μυθοπλασίας που θα εντάξει στο πρόγραμμά του την επόμενη χρονιά. Το φορμάτ της μας έρχεται από τη γειτονική Ιταλία. Πρόκειται για διασκευή της σειράς «La porta rossa» («Η κόκκινη πόρτα») η οποία θα φέρει τον ελληνικό τίτλο «Διάφανη αγάπη» και προορίζεται για τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται σε συζητήσεις ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης που τον απολαύσαμε στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 στον ρόλο του Μάρκου Λάσκαρη. Με την εταιρεία παραγωγής Primavisione του Διονύση Παναγιωτάκη που έχει αναλάβει την υλοποίησή της, συζητά και ο Βασίλης Μπισμπίκης και αν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, ο ηθοποιός θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον ALPHA για τρίτη συνεχόμενη χρονιά καθώς έχουν προηγηθεί το «Αυτή η νύχτα μένει» και ο «Σασμός». Όσο για τους γυναικείους ρόλους. ακόμη γίνονται συζητήσεις.

Διάφανη αγάπη: Αυτή είναι η νέα σειρά του Alpha με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη

markos_papadokonstantakis3113_kentrikiNB.jpg

Η υπόθεση

Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ένας παρορμητικός αστυνομικός που δεν ακολουθεί τις διαδικασίες ούτε τις οδηγίες που του υπαγορεύουν οι ανώτεροι του.

Τώρα καλείται να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του αφού αφορά την ίδια τη δολοφονία του. Στην πραγματικότητα, ο αστυνομικός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης που έκανε μόνος του, αλλά αντί να περάσει την κόκκινη πόρτα που οδηγεί στη "μετά θάνατον ζωή, επέλεξε να μείνει στον επίγειο κόσμο και να γίνει... φάντασμα για να βρει τον δολοφόνο του.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει παράλληλα να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του που είναι δικαστικός και σύμφωνα με κάποια οράματα που έχει, θα δολοφονηθεί από τον ίδιο δράστη. Στην προσπάθειά του αυτή να βρει την αλήθεια, τον βοηθάει μια 17χρονη μαθήτρια η οποία ανακαλύπτει ότι μπορεί να επικοινωνήσει με τους νεκρούς.

Είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει. Μέσα σε όλο αυτό που συμβαίνουν υπάρχει ένας ακόμη συνάδελφός του που είναι φάντασμα και του στέκεται προκειμένου να συνηθίσει τη νέα του κατάσταση. Ο ήρωάς μας ανακαλύπτει σύντομα ότι ο δολοφόνος του είναι πιθανότατα κι εκείνος αστυνομικός. διεφθαρμένος, ο οποίος συνδέεται με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών. Ωστόσο όλοι στο τμήμα φαίνεται ότι έχουν κάτι να κρύψουν και είναι εν δυνάμει ύποπτοι.

Πηγή: tv 24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved