Προξενιό: Ξυγκόρου: «Ο Μελέτης Ηλίας είναι υπέροχος ηθοποιός και ωραίος άνθρωπος»
Media

Προξενιό: Ξυγκόρου: «Ο Μελέτης Ηλίας είναι υπέροχος ηθοποιός και ωραίος άνθρωπος»

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», Ευγενία Ξυγκόρου, αποκαλύπτει όσα θα συμβούν στη ζωή της ηρωίδας που υποδύεται.

Παράλληλα, η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρεται στην εξαιρετική συνεργασία της με τον τηλεοπτικό παρτενέρ της, Μελέτη Ηλία, στην απόφασή της να ασχοληθεί με την τέχνη της υποκριτικής αλλά και στο πώς ονειρεύεται το μέλλον της.

  • Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκάφτηκες όταν διάβασες το σενάριο της, επιτυχημένης σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», στην οποία πρωταγωνιστείς;

Θυμάμαι ότι διαβάζοντας το πρώτο σενάριο είχα εντυπωσιαστεί πάρα πολύ. Έγραφε για το δάσος μανιταριών, ότι υπάρχει μία φιγούρα με κάπα μέσα στην ομίχλη και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα η ιστορία. Πίστεψα ότι η σειρά είναι πάρα πολύ καλή αλλά και διαφορετική απ’ όσα έχουμε δει. Οφείλω να πω, βέβαια, ότι έχει πολλές απαιτήσεις. Δεν είναι εύκολη δουλειά, καθώς είναι σίριαλ εποχής, άρα υπάρχει παραπάνω βαθμός δυσκολίας. Επίσης, ούτε οι σκηνές είναι εύκολες, καθώς έχουμε πάρα πολλές εντάσεις, συγκρούσεις και ακραία γεγονότα.

xigorou.jpg
  • Είναι πρόκληση, λοιπόν, για σένα αυτός ο ρόλος;

Δεν ξέρω αν είναι πρόκληση, αλλά είναι σίγουρα μία πάρα πολύ σημαντική δουλειά για μένα. Καλούμαι να βρω τη σωστή δοσολογία για να μπορέσω να καταλάβω αυτή την ηρωίδα αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε. Για παράδειγμα, εκείνη την εποχή η βία ήταν κάτι επιτρεπτό. Μέσα στον γάμο, ο Γιωργίκης βίαζε την Ιουλία και κανείς από τους δύο δεν θεωρούσε αυτή την πράξη βιασμό.

  • Πώς είναι η συνεργασία σου. με τον τηλεοπτικό σύζυγό σου, Μελέτη Ηλία;

Ο Μελέτης Ηλίας, εκτός από υπέροχος ηθοποιός, είναι πάρα πολύ ωραίος άνθρωπος. Έχει την ικανότητα να σε χαλαρώνει. Με βοηθάει όποτε χρειαστώ κάτι και με στηρίζει. Δίνει συμβουλές με έναν άλλο τρόπο. Την απολαμβάνω πολύ τη συνεργασία μας. Στην αρχή, δεν είχαμε κοινά γυρίσματα, αλλά πλέον δουλεύουμε κάθε μέρα μαζί. Αν τύχει μια μέρα και δεν έχουμε σκηνές, μου φαίνεται παράξενο. Είναι ευτύχημα να συνεργάζομαι με τόσο εξαιρετικούς ηθοποιούς, όπως είναι ο Μελέτης και οι υπόλοιποι υπέροχοι συνάδελφοι.

  • Έχεις κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύεσαι;

Όχι, νομίζω ότι δεν έχω κοινά στοιχεία με την Ιουλία. Βέβαια, επειδή η σειρά είναι καθημερινή, αναλύω και εμβαθύνω συνεχώς στον χαρακτήρα της, οπότε ίσως έχουν βγει κάποια πράγματα στην επιφάνεια, τα οποία τελικά τα έχουμε και οι δύο.

  • Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για την Ιουλία;

Τα πράγματα εξελίσσονται δύσκολα για την Ιουλία, διότι θα κατηγορηθεί για τον φόνο του Γιωργίκη, είπε η Ευγενία Ξυγκόρου στο my tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved