Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στον τέταρτο κύκλο
Media

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στον τέταρτο κύκλο

Η Γη της Ελιάς: Αρκετές αλλαγές στο πρωταγωνιστικό καστ επιφυλάσσει ο 4ος κύκλος της σειράς, που θα συνεχιστεί στο MEGA τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, από το καστ έχουν αποχωρήσει:

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο οποίος ήταν παρών από τον α’ κύκλο. Είχε το ρόλο του Φίλιππου Στεφανέα, που δολοφονήθηκε άγρια.

Η ΜΕΛΙΝΑ ΚΟΝΤΗ, που μπήκε στο β’ κύκλο, υποδυόταν την αστυνομικό Δήμητρα Γιατράκου, η οποία έφυγε για μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον αστυνόμο Κουράκο.

Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα αποφυλακίζεται και κάνει όνειρα για τη νέα της ζωή στο σπίτι της Αρετής

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, που μπήκε στα μέσα του β’ κύκλου. Υποδύεται το γυμναστή Ορέστη, ο οποίος κατέβηκε στη Μάνη για να ερευνήσει το φόνο του κολλητού φίλου του Κίμωνα. Συγκλονισμένος πλέον από τη δολοφονία της αγαπημένης του, φεύγει άρον άρον για την Αθήνα, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω του.

xaido-gi-tis-elias.jpg

Στο καστ προστίθεται στο νέο κύκλο ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ο πρωταγωνιστής του «Τατουάζ», που βλέπουμε και στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου «Famagusta». Ερμηνεύει τον Μιχάλη Χατζή, στενό συνεργάτη του Τζον στην Αμερική. Όταν ο Ισίδωρος ήταν στην Αμερική, του είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα. Καθώς ο Ισίδωρος αναζητά έναν αξιόπιστο συνεργάτη για το ελαιοτριβείο του, τον σκέφτεται ως ιδανική λύση.

Ο Τζον θα είναι ο συνδετικός κρίκος, ώστε ο Χατζής να μετακομίσει στη Μάνη και να αναλάβει καθήκοντα στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων. Η άφιξή του, ωστόσο, δεν θα είναι ήρεμη, αντίθετα, θα προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις.

Πηγή: Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved