Η Γη της Ελιάς spoiler: Κουράκος και Αφροδίτη έρχονται κοντά
Media

Η Γη της Ελιάς spoiler: Κουράκος και Αφροδίτη έρχονται κοντά

Μια ιδιαίτερα τρυφερή φιλία θα αρχίσει να αναπτύσσεται όπως θα δείτε σε επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον αστυνόμο Κουράκο, καθώς η απογοήτευση στην προσωπική τους ζωή θα τους φέρει πιο κοντά.

Και δικαιολογημένα θα αναρωτιέστε για ποιο λόγο η Αφροδίτη νιώθει απογοήτευση στην προσωπική της ζωή. Γιατί, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, η γιατρός θα πιάσει στα πράσα τον Χρήστο και την Αριάδνη και σοκαρισμένη θα συνειδητοποιήσει πως ο άντρας της και η κόρη της κολλητής της έχουν κρυφή σχέση!

Πώς όμως θα φτάσουμε μέχρι τη μεγάλη αποκάλυψη;

Όπως ήδη γνωρίζετε, ο Χρήστος και η Αριάδνη είχαν δώσει την υπόσχεση να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον, αλλά όπως όλα δείχνουν, αυτό που τους ενώνει είναι τόσο δυνατό και ισχυρό που δεν μπορούν να αντισταθούν. Έτσι αρχίζουν και πάλι να έρχονται κοντά και να βρίσκονται κρυφά, ξεκινώντας από την αρχή την παράνομη σχέση τους.

Η Αφροδίτη καταλαβαίνει πως ο άντρας της αγαπάει μια άλλη γυναίκα και μετά από αυτή την προδοσία παίρνει αποφάσεις για τη ζωή της, χωρίς φυσικά να χάσει την αξιοπρέπειά της.

Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα αποφυλακίζεται και κάνει όνειρα για τη νέα της ζωή στο σπίτι της Αρετής

kourakos.jpg

Η Αφροδίτη δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει την απιστία του άντρα της και προσπαθεί, είτε μέσω ins δουλειάς της είτε με το να συναντάει φίλες της, να ξεχνιέται. Στο μεταξύ, ο αστυνόμος Κουράκος τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να νιώθει περίεργα και αποφασίζει να κάνει εξετάσει για να δει αν όλα πάνε καλά στην υγεία του.

Έτσι επισκέπτεται την Αφροδίτη στο ιατρείο της ενώ παράλληλα έχει μάθει πώς με τον Χρήστο έχουν χωρίσει και προσπαθεί να της πει δύο λόγια συμπαράστασης. Εκείνη τον ευχαριστεί και του λέει χαριτολογώντας πως γνωρίζει πολύ καλά και εκείνος πώς είναι να σε προδίδει ο άνθρωπός σου. Εκεί συνειδητοποιούν και οι δύο πως έχουν τελικά πολλά κοινά μεταξύ τους και κανονίζουν να βγουν για ένα ποτό σαν φίλοι.

Όμως, η μια έξοδος ακολουθεί την επόμενη και αναπτύσσεται μεταξύ τους μια τρυφερή φιλία, που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σ' έναν μεγάλο έρωτα. Άλλωστε και στον Γιώργη αλλά και στην Αφροδίτη αξίζουν να βρουν την ευτυχία και να τη ζήσουν αυτή τη φορά χωρίς απογοητεύσεις...

Πηγή: Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved