Media

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Open: Η Αννίτα Πάνια βαφόταν στο αυτοκίνητο με τα μπικουτί στο κεφάλι!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Δεν το λες και πολύ... φυσιολογικό να βλέπεις την κεντρική παρουσιάστρια εκπομπής να βάφεται μέσα στο αυτοκίνητο λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα! 

Τι να κάνει όμως η Αννίτα Πάνια που την ώρα που ετοιμαζόταν για να βγει στον αέρα της εκπομπής της Next Please, έμαθε από την αστυνομία που μόλις είχε καταφτάσει στις εγκαταστάσεις του Open, πως κινδύνευαν λόγω πιθανής έκρηξης βόμβας ύστερα από το προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Η Πάνια & το «θρίλερ»: «Ευχαριστώ τους καθηγητές στα 6 σχολεία που πήγα για να τελειώσω το...»

ANNITA-PANIA-(3)-(1).jpg

Η παρουσιάστρια πάντως, έδειξε να το διασκεδάζει. Ακομπλεξάριστη και έτοιμη για... όλα, η Αννίτα Πάνια βρέθηκε στο αυτοκίνητό της και με τη βοήθεια της μακιγιέζ συνέχισε την προετοιμασία της για την πιθανότητα που θα κατάφερνε τελικά να βγει «αέρα».

Έχοντας μπικουτί στο κεφάλι και μένοντας ακίνητη προκειμένου να κάνει τη δουλειά της η μακιγιέζ, η Αννίτα Πάνια δεν έδειξε να ταράζεται καθόλου από την αλλαγή των συνθηκών της προετοιμασίας της αλλά αντιθέτως το διασκέδασε με τους συνεργάτες της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλεφώνημα για βόμβα στον τηλεοπτικό σταθμό έγινε λίγη ώρα πριν την έναρξη του τηλεπαιχνιδιού που μεταδίδεται live και παρουσιάζει η Αννίτα και γι' αυτό στη θέση του στη ροή του προγράμματος μπήκε η ταξιδιωτική εκπομπή του Τάσου Δούση μέχρι να εξακριβωθεί ότι δεν κινδυνεύει κανένας εργαζόμενος στο κανάλι.

Δείτε παραπάνω το απολαυστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved