Σπίτι με το MEGA-Μίμης Πλέσσας: «Κατέρρευσε» ο Ρέμος πλάι του-«Μια στιγμή φοβερή, έκλαψαν και οι 2»
Media

Σπίτι με το MEGA-Μίμης Πλέσσας: «Κατέρρευσε» ο Ρέμος πλάι του-«Μια στιγμή φοβερή, έκλαψαν και οι 2»

Σπίτι με το MEGA-Μίμης Πλέσσας: Μία άκρως συγκινητική στιγμή είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στην εκπομπή Σπίτι με το MEGA το βράδυ του Σαββάτου 20/4. Κεντρικός καλεσμένος ήταν ο Αντώνης Ρέμος.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχτηκαν ξεχωριστά πρόσωπα και στη διάρκεια της εκπομπής, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια σπάνια συνάντηση του τραγουδιστή.

01991797-spitimetomega-(2).jpg

Σπίτι με το MEGA-Μίμης Πλέσσας και Αντώνης Ρέμος!

Ο σπουδαίος Μίμης Πλέσσας, συνάντησε τον Αντώνη Ρέμο στο σπίτι του λίγες ημέρες νωρίτερα. Εκεί, ο δημοφιλής ερμηνευτής μας χάρισε το κομμάτι «Ένας ουρανός μ’ αστέρια» την ώρα που ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης είχε πάρει θέση στο πιάνο.

Μίμης Πλέσσας: Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στα 99 του χρόνια - Ανοίγει το σπίτι του και συγκινεί

Ο Αντώνης Ρέμος δεν έκρυψε τη συναισθηματική του φόρτιση ενώ αμέσως μετά μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την προσωπική σχέση που έχει με τον Μίμη Πλέσσα.

«Έπρεπε να δεις, Ρούλα, τον Μίμη σε αυτή τη συνάντηση! Έγινε μεσημέρι η συνάντηση και αυτό ήταν το πρώτο μεσημέρι που δεν κοιμήθηκε, παρά έλεγε με αγωνία «ήρθε ο Αντώνης; Ήρθε ο Αντώνης;». Και όταν συναντήθηκαν στο σαλόνι, έκλαψαν και οι δύο».

«Μια στιγμή φοβερή, έκλαψαν και οι δύο. Γιατί μας συνδέει μια φιλία και τον Μίμη με τον Αντώνη και μαζί τριάντα χρόνων» σημείωσε χαρακτηριστικά η σύζυγος του μουσικοσυνθέτη, Λουκίλα Καρρέρ -Πλέσσα που βρέθηκε στο Στούντιο με το MEGΑ.

loukila-plessas-1.jpg

«30 χρόνια και ειλικρινά η χαρά και η συγκίνηση μου ήταν τόσο μεγάλη. Μιχάλη, εσύ καταλαβαίνεις, όταν έχεις απέναντι σου τον Μίμη Πλέσσα πόσο μεγάλο πράγμα είναι αυτό για έναν καλλιτέχνη» εξομολογήθηκε, με τη σειρά του, ο Αντώνης Ρέμος με φωνή τρεμάμενη.

Δείτε εικόνες:

Οι αγκαλιές του Ρέμου με τη Μαρινέλλα, το απόλυτο σικ σύνολο της Υβόννης & η no make up Παπαδοπούλου

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ απόλαυσαν την υπέροχη κυρία Μαρινέλλα

Υβόννη Μπόσνιακ: H νυχτερινή έξοδος με τις φίλες της και το απόλυτο style trick του φθινοπώρου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved