J2US: Η διπλή αποχώρηση και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στο τέλος του χθεσινού live
Media

J2US: Η διπλή αποχώρηση και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στο τέλος του χθεσινού live

J2US: Άλλο ένα επιτυχημένο μουσικό σόου είδαμε χθες το βράδυ (20/4) στους δέκτες μας με τα ζευγάρια που συμμετέχουν να χαρίζουν στο κοινό μοναδικές ερμηνείες αλλά και πολλές εκπλήξεις. 

Η μεγαλύτερη όμως ήρθε στο τέλος της βραδιάς, όταν ο παρουσιαστής χρειάστηκε να ανακοινώσει την αποχώρηση όχι ενός αλλά δύο ζευγαριών που συμμετέχουν.

J2US: Χωρίς τη Δέσποινα Βανδή το 10ο live - Ο λόγος της απουσίας της

Με έκπληξη λοιπόν η Αποστολία Ζώη η οποία εμφανίστηκε μόνο σε δύο live, αντικαθιστώντας στη θέση της coach την Άντζελα Δημητρίου, στο πλευρό του Στέλιου Δρουμαλιά, άκουσε πως ήταν εκείνη που μαζί με το «ταίρι» της αποχωρούσε από το παιχνίδι όπως κι ο Γιάννης Καπετάνιος που αποχαιρέτησε το κοινό μαζί με τη δική του coach Μαρία Καρλάκη. Δείτε παρακάτω τη στιγμή της ανακοίνωσης:

Ο φακός του gossip-tv ήταν εκεί για να καταγράψει όλα όσα συνέβησαν όταν έσβησαν τα φώτα της σκηνής, με τους αποχωρήσαντες να χαιρετούν για τελευταία φορά τους άλλοτε συνεργάτες τους. Από τους πρώτους που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τα δύο ζευγάρια ήταν ο Θανάσης Πάτρας ο οποίος έδωσε μία πολύ θερμή αγκαλιά τόσο στην Αποστολία Ζώη όσο και στον Στέλιο Δρουμαλιά. Από τους κριτές, η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν εκείνη που έσπευσε να χαιρετήσει τους καλλιτέχνες που αποχωρούσαν, δείχνοντας στενοχωρημένη που έπρεπε να τους αποχωριστεί. Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved