Survivor – Χρύσα Χατζηγεωργίου: Το unfollow του συντρόφου της μετά τα τρυφερά ενσταντανέ με τον Φάνη
Media

Survivor – Χρύσα Χατζηγεωργίου: Το unfollow του συντρόφου της μετά τα τρυφερά ενσταντανέ με τον Φάνη

Στην εκπομπή Γεια σου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 21/4 η Aira Adomaityte μετά την αποχώρηση της από το Survivor.

Η ίδια μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης και τις… στενές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ ορισμένων παικτών στο παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και στα τρυφερά ενσταντανέ της Χρύσας Χατζηγεωργίου και του Φάνη Μπολέτση, όταν εκείνη του χάιδευε την κοιλιά και εκείνος τη φιλούσε στο μέτωπο.

Οριστικά εκτός Survivor ο Αλέξης Παππάς; Πώς το κινητό του «πρόδωσε» την οικειοθελή αποχώρηση

«Εγώ ήμουν στους Κόκκινους τον τελευταίο καιρό. Πραγματικά, όλα τα παιδιά εκεί έχουν μία αδελφική αγάπη και σχέση, δεν είναι εύκολο να δεις κάποιον αλλιώς, γιατί είμαστε όλη μέρα εκεί πέρα. Τώρα εντάξει, δεν ξέρω…».

xrysa.jpg

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε στη συνέχεια ότι «μου έστειλαν μήνυμα ότι ο σύντροφος της Χρύσα μετά από αυτό το απόσπασμα δεν την ακολουθεί. Τώρα αν την έκανε block ή unfollow δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι ότι είναι κάτι που τον ενόχλησε».

«Όσο οικεία και να νιώθεις με κάποιον, είσαι εκεί τρεις μήνες. Αν ο σύντροφός μου με έβλεπε σε αυτή την κατάσταση, δε θεωρώ ότι θα ήταν πολύ χαρούμενος. Ούτε εγώ θα ήμουν αν έβλεπα κάτι τέτοιο. Δεν κάνεις ποτέ κάτι που δε θες να σου κάνουν» απάντησε η Aira Adomaityte.

Δείτε το βίντεο:

Survivor 2024: Η «μάχη» για το latte, την χωριάτικη, το hot dog και το τζατζίκι

Καφετζής για Survivor: «Δυστυχώς το απόσπασμα κόπηκε στο μοντάζ, εάν δεν ήταν ο Λιανός θα...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved