Maestro 2: Backstage φωτογραφίες - Ο Ορέστης και η Αλεξάνδρα γίνονται γονείς
Media

Maestro 2: Backstage φωτογραφίες - Ο Ορέστης και η Αλεξάνδρα γίνονται γονείς

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι φαν της σειράς Maestro την έναρξη του δεύτερου κύκλου της με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και τους ήρωες να ξετυλίγουν τις ενδιαφέρουσες ιστορίες τους. 

Στα νέα επεισόδια που ξεκινούν σε λιγότερο από έναν μήνα, στο Mega, θα δούμε πως ο Ορέστης γίνεται πατέρας σε ένα υπέροχο μωρό που του χαρίζει η σύζυγός του, Αλεξάνδρα. Όλοι γνωρίζουμε πως ο γάμος αυτός δεν πάει καλά, όμως το ζευγάρι, όπως θα δούμε, θα ζήσει λίγες όμορφες οικογενειακές στιγμές με την άφιξη του μωρού.

Παπακαλιάτης: Οι αποκαλύψεις για τον δεύτερο κύκλο του Maestro και η ερώτηση που δέχεται συνέχεια

«Το πρώτο επεισόδιο λέγεται Mother και είναι 80 λεπτά. Όλα τα επεισόδια είναι μεγάλα. Όλο περιστρέφεται γύρω από μια μητέρα που έχει συμβεί κάτι στο παιδί της και παράλληλα παίρνει πάσα η Μαρία και η Στεφανία η Γουλιώτη που είναι έγκυος. Οπότε ασχολούμαι με αυτό» είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος για ακόμα μία φορά σκοπεύει να μας μαγέψει με τη σκηνοθετική του ματιά.

Η Στεφανία Γουλιώτη, τηλεοπτική σύζυγος του Χριστόφορου, ανέβασε σήμερα (21/4) backstage φωτογραφίες από τη σειρά, με την ίδια να απεικονίζεται τόσο έγκυος όσο και μετά, κρατώντας το γλυκύτατο μωρό της στην αγκαλιά. «Να 'μαι μανούλα και εγώ» σχολίασε η ηθοποιός στη λεζάντα των φωτογραφιών. Δείτε τις παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C6BniBIIHKr/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved