Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος
Media

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος

Τι θα δούμε σήμερα, 22 Απριλίου στη σειρά, Το Ναυάγιο

Σήμερα στο Ναυάγιο: Η Ειρήνη γνωρίζει τον πατέρα του πραγματικού Αντώνη και προσπαθεί να αποδεχθεί την αλήθεια. Ο Πέτρος κάνει προσπάθειες να την πείσει πως ο Ιπποκράτης είναι επικίνδυνος.

navagio.jpg

Ο Παύλος ανακαλύπτει ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Παντελίδη και εκείνος αποφασίζει να τελειώνει μια και καλή μαζί του. Δίνει εντολή να του κόψουν τα φρένα, αλλά για κακή του τύχη το σχέδιό του κρυφακούει η Αλίκη.
Η Βάσω ετοιμάζεται για τον αρραβώνα της. Ο Άγγελος προσπαθεί να βρει το κουράγιο για να καταφέρει να πάει αλλά λίγο πριν ξεκινήσει μαθαίνει πως ο Δημήτρης συνεργάζεται με τον Βασιλείου.

to-navagio.jpg

Αυτό που δεν ξέρει κανείς είναι ότι στον αρραβώνα είναι καλεσμένος και ο Όθωνας. Πώς θα αντιδράσει ο Μάκης όταν το μάθει; Η Αλίκη προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Παύλο για την απόπειρα δολοφονίας που σχεδιάζει ο Παντελίδης. Τρέχει να τον βρει, αλλά έντρομη μαθαίνει ότι ο Παύλος έχει φύγει με το αυτοκίνητό του μαζί με τον Γιώργη. Είναι αυτό το τέλος του Γιώργη Κανελλάκη και του Παύλου Ξενάτου;

navagio-petros.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε: Ο Πέτρος είναι απελπισμένος καθώς η Ειρήνη, από τη στιγμή που έμαθε πως τόσο καιρό ζούσε μέσα στο ψέμα, δεν θέλει να τον ξαναδεί στα μάτια της.

Η αποκάλυψη του χρέους των Παπαδάκηδων στον Δημήτρη αλλάζει τις ισορροπίες και επηρεάζει τη σχέση του Μάκη και της Λίνας. Ο Δημήτρης μαθαίνει ότι ο Όθωνας ενδιαφέρεται για τη Λίνα και σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός προξενιού.


Ο Άγγελος γνωρίζει την Πολυξένη και, ενώ ο αρραβώνας του με τη Βάσω πλησιάζει, νιώθει όλο και μεγαλύτερη πίεση που θα μπει στην οικογένεια του δολοφόνου των γονιών του.

Ο Γιώργης κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να γυρίσει ο Βασίλης στην ομάδα των θυμάτων. Ο Ιπποκράτης αναγκάζεται να ζητήσει μια χάρη από τον Παντελίδη και του προσφέρει ως αντάλλαγμα πληροφορίες για τον Αντώνη Καραδήμο.

Η Ειρήνη ανακαλύπτει την ταυτότητα που έχει βρει ο Ορφέας και συνειδητοποιεί πως ο άνθρωπος που εpωτεύτηκε δεν είναι ο αληθινός Αντώνης Καραδήμος...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved