Βανέσα Αδαμοπούλου: «Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να…»
Media

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να…»

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τα τρυφερά λόγια για το γιο της που μεγαλώνει, το φλερτ στη ζωή της και το ενδεχόμενο της τηλεόρασης

Η Βανέσα Αδαμόπουλου μίλησε για τον γιο της λέγοντας αρχικά: «Λατρεύω το γιο μου, δεν μπορώ να είμαι τέλεια μητέρα, ούτε εκείνος τέλειος γιος. Συγκινούμαι πολύ όταν βλέπω το γιο μου να μεγαλώνει και να γίνεται ανεξάρτητος. Στις αρχές της καριέρας μου είχαν γραφτεί διάφορα για έμενα που με ενοχλούσαν. Για να απαντήσω σε κάτι δημόσια, πρέπει να θίγει σε μεγάλο βαθμό την αξιοπρέπειά μου».

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου στο gossip-tv: «Είμαι άνθρωπος του πάθους και λέω ''σ' αγαπώ''...»

Και συνέχισε: «Τα ποστ μου στα social media αφορούν στα επαγγελματικά μου. Η πολλή πληροφορία με «μπουκώνει». Δεν απαντάω σε μηνύματα που μου στέλνουν στα social media. Είμαι δεκτική στο φλερτ, αρκεί να μην είναι πολύ χοντροκομμένο. Το φλερτ είναι κάτι πολύ ωραίο αν και τείνουν να το ποινικοποιήσουν. Έχω μία πολύ καλή σχέση με την αγάπη και να βιώνω έντονα συναισθήματα. Το “σ’ αγαπώ” το λέω εύκολα, δεν είναι για μένα βαρύγδουπη λέξη».

«Η τηλεόραση με ενδιαφέρει πολύ. Εξαρτάται το τι θα έκανα, ανάλογα με το είδος της εκπομπής», παραδέχθηκε η τραγουδίστρια.

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Βανέσα Αδαμοπούλου: Ο 8χρονος γιος της & το τραγούδι που λέει στον μικρό

«Κάγκελο» η Βανέσα Αδαμοπούλου με τον Τριαντάφυλλο: «Πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved