Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης προσπαθεί να πλησιάσει την Άννα για τελευταία φορά
Media

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης προσπαθεί να πλησιάσει την Άννα για τελευταία φορά

Παγιδευμένοι: Στο σημερινό επεισόδιο 23//4, ο Σταύρος απομακρύνει τον Δημήτρη από την υπόθεση, χωρίς να του δώσει εξηγήσεις και η συμπεριφορά του ανησυχεί την Αγγελική και τον Δημήτρη.

Ο Σταύρος, όμως, είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος για να βρει τον δολοφόνο του Γιώργου και θα ζητήσει μέχρι και τη βοήθεια του Γεράσιμου. Το ίδιο και η Αλεξάνδρα, η οποία βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο για να πάρει εκδίκηση.
Ο Δημήτρης προσπαθεί να πλησιάσει την Άννα για τελευταία φορά, πριν την υπογραφή του διαζυγίου τους. Τι θα γίνει όταν θα βρεθούν και οι δύο μπροστά στο δίλημμα για την οριστική λύση του γάμου τους;

pagidevmenoi.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι είδαμε...

Στη σκιά της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου, ο Δημήτρης, σε έναν αγώνα με τον χρόνο, βρίσκεται στην αναζήτηση της Δάφνης. Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν και κυρίως τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην απαγωγή της μικρής, φέρνουν τον Δημήτρη πιο κοντά στον εντοπισμό της αδελφής του. Η κατάσταση του Σπύρου δυσχεραίνει, όταν τα δυσάρεστα νέα της απαγωγής έρχονται στα αυτιά του.

Ο Σταύρος, βιώνοντας την απόλυτη θλίψη, αλλά και τύψεις για τον χαμό του στενού του συνεργάτη, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να αποδώσει Δικαιοσύνη.
Όσο ο χρόνος περνάει, η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των δολοφόνων και η Δάφνη κινδυνεύει. Θα την βρουν πριν να είναι αργά;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved