Γουλιώτη: Άφωνη η Μενεγάκη με το spoiler για το Maestro - Θα έχουμε μία σκηνή με την Κλέλια που...
Media

Γουλιώτη: Άφωνη η Μενεγάκη με το spoiler για το Maestro - Θα έχουμε μία σκηνή με την Κλέλια που...

Η Στεφανία Γουλιώτη ήταν καλεσμένη στην Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη και ήταν χείμαρρος.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά, Maestro, που έρχεται στις οθόνες μας ξανά στα μέσα Μαΐου, στις οικονομικές της απολαβές αλλά και στους γονείς της που ήταν τρελά ερωτευμένοι και παντρεύτηκαν.

Maestro: Η ανατριχιαστική σκηνή που «τράβηξε» κλαίγοντας η Στεφανία Γουλιώτη

STEFANIA-GOULIOTI21.jpg

«Νομίζω πως ο κόσμος πιστεύει πως είμαι απόμακρη λόγω της προσήλωσης που είχα στο θέατρο. Είμαι παιδί ενός μεγάλου έρωτα. Επικοινωνούσαν με αλληλογραφία και όταν γνωρίστηκαν ήρθε ο έρωτας» είπε αρχικά.

Η ίδια αγαπά πολύ το θέατρο ενώ μάλιστα έχει βραβευτεί με το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη»: «Για εμένα ήταν απλά τα πράγματα και η ενασχόληση με το θέατρο. Ίσως ήταν ψυχική διέξοδος και δεν το άφησα ποτέ. Ακόμα και όταν έδωσα πανελλήνιες, έβλεπα εφιάλτες επειδή είχα αφήσει το θέατρο. Είναι δύσκολο να κάνεις θέατρο, και δεν μπορώ όταν ακούω κάποιον να λέει πως θα κάνει θέατρο για να ξεκουραστεί».

Στεφανία Γουλιώτη: «Μας ήρθε mail ότι κερδίσαμε 2 εκατομμύρια, το φάγαμε, είμαι ηλίθια»

STEFANIA-GOULIOTI.jpg

Η Στεφανία Γουλιώτη είναι ένας ανοιχτός άνθρωπος, αλλά όπως θα πει βάζει και τα όριά της: «Έχω τα όριά μου αλλά είμαι ανοιχτή. Τρόμαξα πολύ στον κορονοϊό, αλλά ποτέ δεν με απασχολούσαν τα χρήματα.

Η Στεφανία Γουλιώτη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «The Doctor» στο «Αμφι- θέατρο» έως τις 28/04.

stefania91.jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Τα social media έχουν δώσει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που δεν έχουν την κατάρτιση να τοποθετούνται σε ένα θέμα και αυτό μπορεί να κάνει κακό σε κάποιον άλλον. Η υπόθεση αφορά μία γιατρό που που είναι κοντά να πάρει Νόμπελ για την θεραπεία της άνοιας. Αρνείται να αφήσει τον ιερέα να ‘’διαβάσει΄΄ το κορίτσι γιατί πιστεύει πως τότε το κορίτσι θα καταλάβει τι συμβαίνει και θα κάνει χειρότερα την υγεία της. Τότε, πέφτουν να την φάνε γιατί εναντιώθηκε στη θρησκεία. Καταλαβαίνεις από την πρόβα εάν η παράσταση θα πάει καλά».

goulioti9812.jpg

Για τη σειρά, Maestro, είπε:

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό που γραφθεί ο Χριστόφορος. Έχει γράψει μία γυναίκα με πολλές πτυχές. Μας έχει γράψει μία σκηνή με την Κλέλια, όπου ερχόμαστε σε κόντρα. Ακόμα και η κίνηση να μείνει έγκυος από μόνη της είναι βασισμένο στο τραύμα του χαμού του παιδιού που κυοφορούσε. Θα δείτε μωρό. Αυτό που λέει έξω της είναι πως θέλει να μεγαλώσουν το παιδί μαζί αλλά η γυναικεία πλευρά της ελπίζει πως η σχέση θα επανέλθει. Ακόμα και ο τρόπος που γεννάει δεν θα είναι ο κανονικός».

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει η Στεφανία Γουλιώτη με την αποκάλυψή της: «Ο πρώτος μου έρωτας σκοτώθηκε όταν...»

Στεφανία Γουλιώτη: «Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό απέτυχα διότι είχα έπαρση»

Νίκος Ψαρράς: Η συνεργασία με τον Παπακαλιάτη στο Maestro και η άγνωστη κουμπαριά με τη Γουλιώτη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved