Survivor:Έξαλλες Χρύσα-Σταυρούλα με την ατάκα-φωτιά του Παπαχαραλάμπους! Δεν πίστευαν στα αφτιά τους
Media

Survivor:Έξαλλες Χρύσα-Σταυρούλα με την ατάκα-φωτιά του Παπαχαραλάμπους! Δεν πίστευαν στα αφτιά τους

Survivor: Μία αρκετά προκλητική τοποθέτηση για τις γυναίκες της μπλε ομάδας έκανε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους προκαλώντας τον εκνευρισμό της Χρύσας και της Σταυρούλας που ζήτησαν εξηγήσεις! 

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ούτε λίγο ούτε πολύ έδειξε να τις υποβιβάζει αγωνιστικά καθώς είπε χαρακτηριστικά: «Οι γυναίκες μας είναι χρήσιμες σε αντίθεση με την αντίπερα όχθη», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Χρύσα και η Σταυρούλα δεν προσφέρουν όσο θα έπρεπε στην ομάδα τους.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει απόψε (22/4) την ασυλία & ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

xaralampous.jpg

Κάτι που εκνεύρισε τη Χρύσα η οποία ζήτησε από τον Γιώργο να της επαναλάβει τι ακριβώς μόλις είχε πει, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να υπεκφεύγει αλλά συγχρόνως και να προκαλεί με τη συμπεριφορά του τις δύο κοπέλες.

Η Σταυρούλα πάντως, φανερά εκνευρισμένη και εκείνη δήλωσε πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου που κάποιοι τη θεωρούν άχρηστη, τονίζοντας ότι η ίδια προτιμάει να αποδεικνύει πόσο καλή είναι στον αγωνιστικό χώρο.

Πάντως, στην όλη αντιπαράθεση ενεπλάκη και ο Φάνης ο οποίος σε μία προσπάθειά του να υποστηρίξει τις δύο κοπέλες, ανέφερε για ακόμα μία φορά την Ασημίνα από την κόκκινη ομάδα, λέγοντας πως και εκείνη είναι από τις παίκτριες που δεν προσφέρουν.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους παίκτες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved