Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Media

Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»

O Παύλος Χαϊκάλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Πρωινού Σουσού στις δηλώσεις του Μάνου Ιωάννου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Μάνος είπε: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη περάσαμε ένα καλοκαίρι μαζί ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα τσακωθούμε. Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον αγαπώ πάρα πολύ και είμαστε χρόνια φίλοι. Δεν μπορώ να πιστέψω τις κατηγορίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τον άνθρωπο που ξέρω και αγαπώ, θα δούμε τι θα γίνει στο Εφετείο. Ξαφνικά δεν μπορούμε να πούμε την άποψή μας, έχω χάσει δουλειές επειδή είπα πως είναι φίλος μου ο Πέτρος Φιλιππίδης».

Χαϊκάλης: «Ο Φιλιππίδης έχει προτάσεις αλλά περιμένει το εφετείο»

xaikalis-filipidis.jpg

Ο Παύλος Χαϊκάλης είπε: «Σε μια τέτοια εποχή που επικρατεί ανθρωποφαγία και που ο ένας φοβάται τον άλλον και υπάρχει κι ένα κλίμα το οποίο απαγορεύει να έχει μια άλλη διάσταση έξω από το πολίτικαλ κορέκτ, μπορεί να υπάρχουν και άνθρωποι που το έχουν υποστεί και για εμένα και για τον οποιονδήποτε που δεν είναι αρεστός σε αυτήν την κατάσταση. Τίποτα δεν αποκλείω».

IOANNOU_FILIPIDIS.jpg

Και πρόσθεσε: «Ο Μάνος είπε μια πολύ μεγάλη αλήθεια, ότι δεν μπορούμε να καταδικάζουμε ανθρώπους, ότι έχουμε υπερφουσκώσει πράγματα. Υπερασπίζεται τον φίλο του κι εγώ το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο να το κάνει και να το λέει δημόσια, ότι ξέρετε κάτι εγώ δεν έχω πρόβλημα ναι κι έχω χάσει δουλειές».

petros_filippidis_manos_ioannou.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν βγει η απόφαση του δικαστηρίου και βγάλει όλα τα αποτελέσματα που έχει να βγάλει, εκεί να δω πώς θα αντιδράσουν κάποιοι, αν είναι θετική. Αν είναι αρνητική όμως θα πρέπει να δώσουν λόγο. Τότε θα πρέπει να ζητηθεί λόγος από όλες τις πλευρές. Μην ξεχνάτε ότι όλοι όσοι αναδείχθηκε το όνομά μας σε κάτι, είτε έχουμε δίκιο είτε άδικο, είτε φταίμε, είτε δεν φταίμε, μας έχουν πάρει αμπάριζα όλο το σύστημα, χωρίς να μπορέσουμε ποτέ να πούμε άλλη κουβέντα. Αυτό το θεωρώ ότι είναι στα όρια της φασιστικής αντιμετώπισης των social media και της δημοσιογραφίας».

filippidis.jpg

Διαβάστε επίσης:

«Κόλαφος» η Νόνη Δούνια για Χαϊκάλη: «Υπάρχουν σωστές περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών;»

Λιάγκας σε Χαϊκάλη: «Εχθρός είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, δεν φταίει ο παρουσιαστής»

Παύλος Χαϊκάλης: Η νέα ζωή και τα «καρφιά» για εμμονικό παρουσιαστή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved