Σίσσυ Φειδά: «Ο σκηνοθέτης είχε βγει από τα ρούχα του κι εγώ είχα μείνει στήλη άλατος…»
Media

Σίσσυ Φειδά: «Ο σκηνοθέτης είχε βγει από τα ρούχα του κι εγώ είχα μείνει στήλη άλατος…»

Η Σίσσυ Φειδά μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το επάγγελμά της και για τις εκπομπές που συμμετείχε.

Η γνωστή διακοσμήτρια μίλησε για την αποχή της από τη τηλεόραση.

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση, θα είχε ενδιαφέρον αν υπήρχε ένα Project ωραίο όπως το φαντάζομαι. Υπήρξαν προτάσεις που απέρριψα, ήταν για παιχνίδι που παίζεται τώρα στην τηλεόραση, για shows και για πρωινή εκπομπή άλλα δεν ήθελα. Υπήρξαν λεπτομέρειες που μοιράστηκαν μαζί μας στην εκπομπή οι ιδιοκτήτες και δεν θα ήθελα ποτέ να τις αναφέρω, τις έχω κρατήσει για μένα», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

feida.jpg

Για τις εκπομπές που σχετίζονταν με την διακόσμηση σπιτιού ανέφερε πως, «αλλιώς είχαμε ξεκινήσει, αλλιώς είχαν συζητηθεί τα πράγματα και κάπως αλλιώς βγήκαν στην πορεία χωρίς να είμαι απολυτά σύμφωνη με αυτό. Μου έχει συμβεί να είναι δυσαρεστημένοι οι ιδιοκτήτες από τις ανακαινίσεις, ο σκηνοθέτης είχε βγει από τα ρούχα του κι εγώ είχα μείνει «στήλη άλατος». Είχα ακούσει πολλά σχόλια για την τηλεοπτική μου παρουσία, με είχε στενοχωρήσει λίγο γιατί άκουγα πραγματάκια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

f18c72cc-sissy-feida.jpg

Για την κόρη της η Σίσσυ Φειδά τόνισε πως, «η κόρη μου με ρώτησε πως γίνονται τα παιδιά, προσπάθησα να είμαι περιγραφική και με μεταφορικές έννοιες. Εγώ δεν ζηλεύω τον σύζυγο μου νομίζω, εκείνος δεν ξέρω».

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Φειδά:«Πρόσφατα έμεινα δέκα μέρες μακριά από την κόρη μου, Διώνη, ήμουν στο νοσοκομείο…»

Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της, Διώνη, έχει γίνει μια κούκλα - Η φωτό από τις διακοπές τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved