Βασίλης Καλλίδης: «Όταν πάω κάπου, το συνδυάζω με μέρη που έχει κάνει βίντεο κλιπ η Μαντόνα»
Media

Βασίλης Καλλίδης: «Όταν πάω κάπου, το συνδυάζω με μέρη που έχει κάνει βίντεο κλιπ η Μαντόνα»

O Βασίλης Καλλιδης μίλησε για τα μέρη που έχει ταξιδέψει αλλά και τη φιλία που θεωρεί πολύτιμο αγαθό.

Αρχικά ανέφερε: «Εγώ όταν πάω κάπου, συνήθως μακριά, το συνδυάζω με μέρη που έχει κάνει βίντεο κλιπ η Μαντόνα. Το κάνω για να γελάσουμε. Όταν πήγα στον Άγιο Δομίνικο για να μαγειρέψω για το Survivor, είδα το νησί La Isla Bonita, πήγα για να το δω να το πατήσω.»!

Και πρόσθεσε: «Πήγα να δω πού γυρίστηκε το Frozen, 4μιση ώρες μέσα στην έρημο για να φτάσουμε στην πιο επικίνδυνη έρημο του κόσμου, την πιο καυτή. Μετά με έβριζαν οι φίλοι μου. Στη Βενετία βρήκα τη γέφυρα που γυρίστηκε το Like a virgin. Για το Insta τα κάνω, για πλάκα. Δεν πάω γι αυτό. Μόνο δύο φορές την είδα φέτος, στο Βερολίνο και στο Παρίσι».

kallidis.jpg

Και υπογράμμισε: ««Πάμε Βερολίνο κι έχω πάει εγώ νωρίτερα λίγες μέρες που μου αρέσει να γυρνάω και λέω ας αφήσω ένα καλό εστιατόριο να πάω με την παρέα μου. Πάμε, καθόμαστε μέσα, βλέπουμε τον Απόστολο Μητρόπουλο, πιάνουμε κουβέντα. Βλέπω την παρέα όλη του Απόστολου να είναι αναστατωμένη. Λέω τι πάθατε έγινε κάτι; Λένε “που να στα λέω, πριν 10 λεπτά μπήκε η Μαντόνα”. Εμείς τρώγαμε κι εκείνη ήταν από πάνω. Το αστείο είναι ότι έγώ μέθυσα και βγαίνουμε έξω και βλέπουμε να σχολάει ένας κύριος από το ξενοδοχείο. Τον ρωτάγαμε τι έφαγε τέτοια ώρα 12μιση το βράδυ. Μια σαλάτα έφαγε. Χάρηκα που πήγα και την είδα, αλλά στεναχωρήθηκα γιατί το σόου ήταν λίγο, έλειπε η σπίθα».

kallidis-vasilis-1.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι ό,τι πολυτιμότερο οι φίλοι. “Ξεβρακώνομαι” μπροστά τους. Είμαι ευγνώμων και με ανθρώπους που με βοήθησαν στην καριέρα μου, όπως δημοσιογράφοι γεύσης. Σε κάποιους δημοσιογράφους λέω ακόμα ότι “εσείς με φτιάξατε” και χαίρονται και χαίρομαι που το λέω. Στην Ψυχούλη δεν λέω ευχαριστώ γιατί θα με βρίσει».

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί ο Βασίλης Καλλίδης: «Έχασα τον πατέρα μου και την καλύτερη μου φίλη…»

Βασίλης Καλλίδης: «Όταν κόβω σέλινο για να βάλω στο φαγητό δακρύζω, γιατί ο πατέρας μου το λάτρευε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved