Αλεξιάδου σε Μαμαλάκη για ηλικία: «Ένας άνθρωπος που έχει τα μυαλά 400 δεν γερνάει»
Media

Αλεξιάδου σε Μαμαλάκη για ηλικία: «Ένας άνθρωπος που έχει τα μυαλά 400 δεν γερνάει»

 Στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου μίλησε η Βέφα Αλεξιάδου και απάντησε και στις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη για εκείνη με αφορμή την απόφασή της να  κατέβει  στις ευρωεκλογές.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε: «Λυπάμαι που το έμαθα αυτό. Εγώ την αγαπώ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε. Μπορεί διάφοροι να την έχουν χλευάσει, αλλά είναι ένα μυθικό πρόσωπο της μαγειρικής στην ελληνική τηλεόραση. Έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Έχει περάσει τα 80, δεν έχει να προσφέρει κάτι στην πολιτική. Ένας κουρασμένος άνθρωπος που έχει περάσει τα 80, τι να προσφέρει στην πολιτική;».

Ηλίας Μαμαλάκης: «Η Βέφα Αλεξιάδου έχει περάσει τα 80, τι να προσφέρει στην πολιτική;»

mamalakis-vefa1.jpg

Και η Βέφα Αλεξιάδου είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την τιμή αυτή την περίμενα πολύ καιρό από την πατρίδα μου. Έχω προβάλει τη χώρα μου σε έξι χώρες σε όλο τον κόσμο, μέσω της μαγειρικής μου. Όπου πας στο εξωτερικό, θα φας ελληνική κουζίνα και αυτό το κατάφερε η Βέφα μέσα από την τηλεόραση».

Και για τον Ηλία Μαμαλάκη πρόσθεσε: «Αυτά που είπε ο κύριος Μαμαλάκης, τα είπε με αγάπη, όπως θα έλεγα κι εγώ. Δεν τα είπε ο κύριος Μαμαλάκης με κακία, είμαστε πρώτοι φίλοι. Μην ψάχνεις να βρεις κάτι μεταξύ εμού και του Μαμαλάκη, είμαστε αγκαλίτσα».

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Μαμαλάκης για Πετρετζίκη: Όταν παρουσιάζε την εκπομπή «Στην κουζίνα ολοταχώς» ήταν χάλια

Ηλίας Μαμαλάκης: Ο λόγος που απουσιάζει από την τηλεόραση & οι 4 φορές που μπήκε στο νοσοκομείο

Ηλίας Μαμαλάκης: «Φοβήθηκα πολύ, έφτασα στις πύλες του ουρανού, είδα αρχαγγέλους δίπλα μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved