Ματίνα Παγώνη: Η απάντησή της για την περιπέτεια του πατέρα του Καλλιάνου στο νοσοκομείο
Media

Ματίνα Παγώνη: Η απάντησή της για την περιπέτεια του πατέρα του Καλλιάνου στο νοσοκομείο

Στο ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου αναφορικά με την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο, τοποθετήθηκε η Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Alpha, είπε πως:

Με δάκρυα στα μάτια ο Γιάννης Καλλιάνος: «Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Θα το πληρώσουν...»

pagoni.jpg

«Οι γιατροί κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν με τον κάθε ασθενή, ανεξάρτητα τι συγγένεια έχει και ποιος είναι ο τίτλος του. Δεν έχει καμία σημασία αυτό. Όλοι οι ασθενείς είναι ίδιοι για τους γιατρούς. Και πάνω από όλα θα πω το εξής, ένας ασθενής για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί υπάρχουν κριτήρια, αυτό το αποφασίζει η ομάδα γιατρών που παρακολουθεί τον ασθενή», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Το παραπάνω περιστατικό δεν το γνωρίζω, άρα ιατρικά δεν μπορώ να πω».

Η ανάρτηση του μετεωρολόγου

97bc198b-kallianos.jpg

«Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο.

Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό. Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ

Οι γιατροί μου είπαν ότι υπογράφουμε όλοι ότι ο κ. Καλλιάνος είναι καλά. Ο αδερφός μου τους παρακάλαγε να τον βάλουν σε ΜΑΦ. Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες» , περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια

Γιάννης Καλλιάνος: Η ανάρτηση για τη σύλληψη του διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι του!

Ματίνα Παγώνη: «Η οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved