Πάνος Μιχαλόπουλος: «Είναι για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση»
Media

Πάνος Μιχαλόπουλος: «Είναι για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση»

O Πάνος Μιχαλόπουλος «δέχεται πιέσεις να επανέλθει στο θέατρο ή σε σειρά και το σκέφτεται» όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο καλός του φίλος Ηρακλής Τσίκινης στο OPEN.

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ζωή και έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάνος Μιχαλόπουλος: Η νέα αγροτική ζωή του ζεν πρεμιέ - Τι κάνει και πώς είναι σήμερα

Ο φίλος του ξεκαθάρισε τι συμβαίνει.

«Ο Πάνος τα τελευταία χρόνια μένει στο χωριό της Μικρομάνης, πολύ κοντά στην Καλαμάτα. Χαίρεται πάρα πολύ για αυτό που ζει στην Καλαμάτα. Ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του. Είναι γοητευτικός και ίδιος με προηγούμενα χρόνια, πολύ εντυπωσιακός άνθρωπος. Εκπέμπει ομορφιά, ευγένεια και καλοσύνη...»

Η τελευταία φορά που έκανε δήλωση ήταν στο Mega πριν από 6 μήνες:

«Μετά τη σειρά «Η ώρα η καλή» πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση», είχε πει ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

«Ζω πια μια άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του. Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου», είχε αναφέρει ο ηθοποιός. «Κάνω μπάνια στη θάλασσα, χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου» δήλωσε ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Flashback στο γάμο Κορομηλά-Μιχαλόπουλου! Το νυφικό και το αξεσουάρ που σήμερα κάνει θραύση

Η αποκάλυψη για τον Μιχαλόπουλο: «Ο Πάνος κάνει μία πολύ ωραία ζωή, είναι δικαίωμά του να...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved