Ηλίας Βρεττός: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, έσκασα με τη σπονδυλική στήλη & με το κεφάλι στην άσφαλτο»
Media

Ηλίας Βρεττός: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, έσκασα με τη σπονδυλική στήλη & με το κεφάλι στην άσφαλτο»

O Ηλίας Βρεττός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή,The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για το σοβαρό τροχαίο που είχε αυτή τη χρονιά και σόκαρε με την περιγραφή του.

Ο τραγουδιστής ανέφερε: «φέτος μου συνέβησαν πολλά περίεργα πράγματα, ένα από αυτά ήταν ένα τρακάρισμα που είχα με την μηχανή μου στο κέντρο της Γλυφάδας. Πολύ σοβαρό τρακάρισμα. Πάλι πολύ σοβαρό τρακάρισμα και με μηχανή αυτή τη φορά. Η μηχανή βγήκε τελείως off, έπεσα σε ένα αμάξι από το πουθενά μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, δεν προσπάθησα ούτε πρόλαβα να αντιδράσω».

Βαρύ πένθος για τον Ηλία Βρεττό

vrettos-atixima.jpg

Και συνέχισε λέγοντας ο Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με τη σπονδυλική στήλη και με το κεφάλι στην άσφαλτο και δεν έπαθα τίποτα πέρα από κάποια εγκαύματα τριβής, δόξα τω Θεώ, επειδή φορούσα τον εξοπλισμό μου. Κράνος, μπουφάν και γάντια. Αν μας ακούει αυτή τη στιγμή ο κόσμος και μπορώ να περάσω ένα μήνυμα, επειδή κάποια στιγμή στη ζωή μου σώθηκα γιατί φορούσα ζώνη και πολύ πρόσφατα σώθηκα επειδή φορούσα τον εξοπλισμό που πρέπει να φοράει κάθε μοτοσικλετιστής, μην καβαλάτε ποτέ χωρίς αυτά τα πράγματα».

vrettos.jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Εμένα σώθηκε η ζωή μου. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο, σίγουρα δεν θα ήμασταν εδώ αυτή τη στιγμή. Ξαναέζησα κάτι περίεργο στην άσφαλτο και ξαναβγήκα ευτυχώς όρθιος και αλώβητος».

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Βρεττός: «Πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα στον ψυχολόγο, νηστεύω και προσπαθώ να εξελίσσομαι»

Βρεττός: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες από το ατύχημά του πριν από έξι χρόνια - «Τα σίδερα μέσα μου»

Βρεττός: «Η Αναστασία με έβλεπε παλιά και δεν με άντεχε, της ήμουν αντιπαθής»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved